Oι διάσημες γυναίκες από τη βιομηχανία του θεάματος έχουν νικήσει στη μάχη με τον χρόνο

 

Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’80, η ηλικία των 40 ήταν λέξη «συναγερμός» για τις γυναίκες. Σήμαινε το τέλος της νεότητας και την αρχή της μέσης ηλικίας. Μια εκκεντρική σαραντάρα θα γινόταν κωμωδία, όπως στο «Μια τρελή Σαραντάρα» του Αλέκου Σακελάριου. Η επιθυμητή σαραντάρα ήταν σπάνιο είδος και η εξαίρεση θα γινόταν ταινία επίσης, όπως «Η Σαραντάρα και ο Πρωτάρης» του Μάικλ Νίκολς.

Η εξαίρεση όμως με τα χρόνια έγινε κανόνας, αποδεικνύοντας ότι τα 40 είναι απλά ένας αριθμός και τα στερεότυπα υπάρχουν για να καταρρίπτονται. Ήδη, με το halftime show του Super Bowl, η Τζένιφερ Λόπεζ με την εξαιρετικά σέξι εμφάνισή της, που δεν είχε καμία διαφορά από την εικόνα της στα 20, απέδειξε περίτρανα ότι η ηλικία είναι ένας αριθμός και ότι με θέληση, κόπο, διατροφή και προσήλωση μπορείς να καταφέρεις να παρατείνεις τη νεότητα για πολλές δεκαετίες.

 

 

Στην Ελλάδα, έχουμε πολλές γυναίκες στο χώρο του θεάματος που στα 50 τους δείχνουν το ίδιο εντυπωσιακές με τα 30 τους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Η Δέσποινα Βανδή, στα 51 της δείχνει πιο σέξι και πιο συμφιλιωμένη με την εικόνα της, για όλους τους σωστούς λόγους. Μητέρα δυο παιδιών, sex icon, και αυτό-διαχειριζόμενη ντίβα δείχνει να εξισορροπεί ανάμεσα στις δυο εικόνες με ιδιαίτερη ευκολία και επιτυχία.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ο θηλυκός Benjamin Button της ελληνικής τηλεόρασης. Στα 51, δείχνει το ίδιο σέξι, αφελής και ανάλαφρη όπως μας παρουσιάστηκε το 1990 στη Mega Banka. H Ελένη έγινε μια ολόκληρη βιομηχανία από μόνη της με εκατοντάδες εξώφυλλα, χρυσά συμβόλαια και μια προσωπική ζωή που έγινε η ζωντανή σαπουνόπερα για όλους μας. Και όλα αυτά με ένα και μοναδικό όπλο, να μην αλλάξει ποτέ τίποτα στην εμφάνισή της. Φέτος αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, για να επιστρέψει δριμύτερη του χρόνου.

 

Η Σμαράγδα Καρύδη στα 50 της χρόνια κάνει ρόλους που παλιότερα θα προορίζονταν για εικοσάχρονες, και τίποτα δεν δείχνει παράταιρο στην εικόνα της.

 

Η Ναταλία Δραγούμη μοιάζει πραγματικά με βιονική γυναίκα και συνεχίζει, στα 52 της, τις εξωφρενικές πόζες υποστηρίζοντας μοναδικά το ανδρόγυνο look της, παρότι είναι πια μητέρα δύο παιδιών.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Εξίσου εντυπωσιακή και μυστηριακή παραμένει μια από τις γυναίκες που απλά έχουν κερδίσει το χρόνο. Η Νατάσσα Καλογρίδη στα 50 της , υποστηρίζει τις πιο ακραίες sexy φωτογραφήσεις.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

Η Έλλη Κοκκίνου στα 50 της συνεχίζει να βγαίνει με μικροσκοπικά μίνι στην πίστα, να φωτογραφίζεται με μαγιό και τέλειους γραμμωμένους κοιλιακούς στα περιοδικά και φαίνεται να εμφανίζεται ως μια σέξι γυναίκα.

 

Το ίδιο και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που στα 53 παίζει το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου στις παραστάσεις στο θέατρο.

 

Όσο για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, που φέτος κλείνει τα 50, όταν αναφέρονται σ’ αυτή με τον όρο «μεγάλη», ο χαρακτηρισμός αφορά μόνο τη φωνή και καθόλου την ηλικία.

 

Το ίδιο συμβαίνει και με τις ξένες σταρ

 

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ συνεχίζει να ποζάρει με καυτά σορτσάκια σε κατάμεστα στάδια, επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της και να βγαίνει με τον, κατά 5 χρόνια νεώτερο, σύντροφό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, στα 52 της.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

 

Η Κάμερον Ντίαζ, μπαίνοντας τον Αύγουστο στο «κλαμπ των 48» δήλωσε πως είναι «ότι καλύτερο της συνέβη ποτέ» και κανείς δεν αμφισβήτησε ότι δείχνει καλύτερη από ποτέ.

 

 

Η Σελίν Ντιόν φέτος κλείνει τα 52 και αποφάσισε πως είναι η ιδανική ηλικία για να ανακαλύψει τη σέξι πλευρά της, κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό, αλλά και τις θαυμάστριές της, να ξαφνιαστούν ευχάριστα από την αισθησιακή της πλευρά που επιμελώς έκρυβε.

 

 

 

Πιο σοβαρές στην εικόνα τους, αλλά εξίσου ποθητές, ελκυστικές και τουλάχιστον μια δεκαετία νεώτερες από την ηλικία τους, οι Τζούλια Ρόμπερτς και Νικόλ Κίντμαν, που φέτος γίνονται 52.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

 

Όσο για τα top models των ‘90ς, η Σίντι Κρόφορντ στα 52 της, η Ναόμι Κάμπελ στα 49 και η Κρίστι Τέρλινγκτον στα 50 ποζάρουν με τα ίδια φορέματα που φόραγαν και υποστήριζαν 30 χρόνια πριν και φωτογράφοι και κοινό απλά υποκλίνονται.

 

 

Κάποτε έλεγαν ότι η ηλικία είναι μια κατάσταση του μυαλού και όχι του σώματος. Οι παραπάνω γυναίκες αποδεικνύουν ότι και τα δυο μπορούν να εναρμονιστούν απόλυτα.

 

Πηγή: protothema.gr