Είναι η Καίτη που αγαπούσες (ξανά)!

 

Ο άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια από δύο ανηλίκους, πάγωσε την κοινή γνώμη. Ωστόσο, αυτό που εκτόξευσε τις αντιδράσεις και τον θυμό της κοινωνίας, ήταν η πλήρης υπεράσπιση των ανήλικων νταήδων από τους γονείς τους, οι οποίοι κατηγόρησαν τον σταθμάρχη για «τραμπουκισμό» και χαρακτήρισαν τα παιδιά τους «διαμάντια».

Πιο συγκεκριμένα, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της μητέρας η οποία ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά της είναι άριστα, ασχολούνται με τον αθλητισμό και έχουν πάρει… Proficiency στην αγγλική γλώσσα.

Με αφορμή την «αγγλομαθή» υπεράσπιση της μητέρας, τα σχόλια έπεσαν βροχή στο Τwitter! Ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις είναι και αυτή της Καίτης Γαρμπή, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αρκετές φορές τα tweets για θέματα της επικαιρότητας γίνονται viral.

Η Καίτη Γαρμπή λοιπόν έδωσε μια δηκτική ανάρτηση (όπως μας έχει συνηθίσει), πετώντας τα καρφιά της για το σχόλιο της μητέρας των ανηλίκων που έστειλαν στο νοσοκομείο τον σταθμάρχη: «Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!» είπε όλο νόημα η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Ένας Master Chef στο Street Food Festival Chania!

 

 

Πηγή: reader.gr