Μεγάλη ένταση στο Survivor, όπου υπήρξε χοντρό επεισόδιο μεταξύ των παικτών.

 

Λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση στο Survivor σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Προς το παρόν, η πληροφορίες είναι κάπως συγκεχυμένες, καθώς έχουν ακουστεί διάφορες εκδοχές για το τι πραγματικά έγινε χθες το βράδυ στο συμβούλιο στον Άγιο Δομίνικο.

Κοινός παρονομαστής όλων είναι ότι εμπλέκεται ο Περικλής Κονδυλάτος και ότι χρειάστηκε η επέμβαση της παραγωγής για να αποκλιμακωθεί η ένταση.

 

Παραλίγο ξύλο

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, κατά την διάρκεια του συμβουλίου υπήρξε χοντρό επεισόδιο που δεν προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, όπου παραλίγο να υπάρξει χειροδικία.

«Μαθαίνω ότι διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους μετά την ψηφοφορία και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όλοι εναντίον όλων. Παραλίγο να υπάρξει χειροδικία που τελικά απετράπη την τελευταία στιγμή. Απείλησαν τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη ότι δεν πρόκειται να τους ξαναδώσουν φαγητό οι κόκκινοι. Παρενέβη κάπου εκεί ο Γιώργος Λιανός και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ειπώθηκαν κουβέντες που δεν ξέρω αν θα τις δούμε γιατί δεν μπορούν να μεταδοθούν από την τηλεόραση», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.

Διαβάστε επίσης  Issue 793

 

 

Κονδυλάτος vs Τριαντάφυλλου

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open τώρα υπήρξε και εκεί αναφορά για ένταση, η οποία ήταν μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και του Τριαντάφυλλου, οι οποίοι αξίζει να σημειώσουμε είναι στην ίδια ομάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος ζήτησε την βοήθεια της παραγωγής, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus