Το HBO ξεκίνησε να φτιάχνει μία νέα ιστορία, που βασίζεται στο Tales of Dunk and Egg του George R.R. Martin.

 

Το HBO ξεκίνησε το development ενός καινούριου τηλεοπτικού project που σχετίζεται άμεσα με το Game of Thrones και βασίζεται στις prequel νουβέλες του George R. R. Martin, Tales of Dunk and Egg. H νέα σειρά θα ακολουθεί τις περιπέτειες του Ser Duncan the Tall και του (νεαρού) Aegon V Targaryen, με το χωροχρονικό πλαίσιο να τοποθετείται 90 χρόνια πριν τη saga του A Song of Ice and Fire, από όπου δημιουργήθηκε το adaptation του τηλεοπτικού GoT, όπως το γνωρίζεις μέχρι σήμερα.

 

Το δεύτερο prequel

Όπως αναφέρει το Variety, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επαφή με σκηνοθέτες, σεναριογράφους ή ηθοποιούς, καθώς για να συμβεί αυτό θα πρέπει αρχικά να γίνει η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα συνεργασία των δύο πλευρών, δηλαδή του HBO και του George R. R. Martin. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο όμως φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, να είναι κάτι παραπάνω από αποφασισμένο να ξεκινήσει άμεσα το όλο task, πιστεύοντας πάρα πολύ στο τηλεοπτικό σύμπαν του Game of Thrones.

Διαβάστε επίσης  Issue 787

 

 

Όταν δοθεί το πράσινο φως, θα έχουμε λοιπόν το δεύτερο GoT prequel μετά το επερχόμενο House of the Dragon (το οποίο έχει προχωρήσει αρκετά παρά την πανδημία του κορονοϊού), που είναι δρομολογημένο για το 2022 και θα εξετάζει λεπτομερώς την πορεία του εμφυλίου πολέμου μεταξύ των Targaryen, βασιζόμενο στο βιβλίο Dance of Dragons.

 

Λαϊκή απαίτηση

Οι fans της σειράς ζητούσαν επίμονα μία τηλεοπτική προσαρμογή του Tales of Dunk and Egg εδώ και αρκετό καιρό – ήδη από το πρώτο διάστημα που το HBO ανακοίνωσε πως θα ασχοληθεί με διάφορες σχετικές spin-off σειρές, μετά το φινάλε του GoT. Ουσιαστικά, υπήρξαν κάποιες (ανεπίσημες) υποσχέσεις από το ΗΒΟ για κάτι τέτοιο, που πάντοτε όμως διέψευδε ο Martin.

Κι ενώ το Tales of Dunk and Egg θα είναι το δεύτερο GoT prequel που θα βρεθεί στον τηλεοπτικό αέρα από το HBO, παραλίγο να υπάρξει και μία ακόμη σχετική παραγωγή: Το Long Night με την Naomi Watts. Το εν λόγω project θα διαδραματιζόταν στα σχεδόν προϊστορικά χρόνια του Westeros και ίσως να θύμιζε περισσότερο μυθολογία στα χνάρια του J.R.R. Tolkien και λιγότερο τον σκοτεινό μεσαίωνα.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

 

Πολλοί Night Walkers, πολλά υπερφυσικά πλάσματα, υπεράνθρωποι ήρωες όπως o Brann the Builder που έχτισε το Winterfell και μπόλικο σκοτάδι από τις αρχές του χρόνου (8 χιλιάδες έτη πριν την εποχή του Jon Snow). Τίποτα, όμως, από αυτά δεν έχει σημασία, αφού δεν πρόκειται τελικά να φτάσει μέχρι τις οθόνες μας.

Το HBO, παρότι το είχε αρχικά ανακοινώσει με τυμπανοκρουσίες, αποφάσισε να το ‘σκοτώσει’ με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως περίπου πέθαιναν και κάποιοι βασικοί ήρωες του Game of Thrones στις πρώτες τρεις σεζόν δηλαδή.

 

Πηγή: esquire.com.gr