Το πρωτότυπο κόλπο που χρησιμοποίησε για να μάθει αν ο φίλος της την απατά αποκάλυψε μια νεαρή γυναίκα στο TikTok.

 

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας αποχνουδωτής. Συγκεκριμένα, η Άντρεα Λόπεζ μοιράστηκε το κόλπο με τους ακολούθους της στη δημοφιλή πλατφόρμα, καθώς έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη για τη σχέση της.

 

 

Δείτε το κόλπο που ανέβασε η νεαρή κοπέλα στο TikTok:

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Άντρεα λέει: «Κυρίες μου, αν θέλετε να μάθετε αν ο άντρας σας σάς απατά, αγοράστε ένα από αυτά και χρησιμοποιήστε το σε όλο το χαλί».

Στη συνέχεια κάνει ακριβώς αυτό, περνώντας κάθε ίντσα του χαλιού με το λευκό ρολό που μαζεύει χνούδια και τρίχες. Όταν το σηκώνει, ανακαλύπτει μια χούφτα από κοκκινωπές τρίχες, κολλημένες στον κύλινδρο. Σταματώντας λέει, «τι στο…», πριν επισημάνει ότι τα μαλλιά της είναι μαύρα. Μάλιστα, στη λεζάντα του βίντεο της προσθέτει:

«Έχει να δώσει κάποιες εξηγήσεις».

Η εύχρηστη συμβουλή της έκτοτε έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,8 εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια από γυναίκες που την ευγνωμονούν. Μάλιστα, μία έγραψε αστειευόμενη: «Υποθέτω ότι όλοι είναι μόνοι μετά από αυτό ε;».

 

@andrea.lopez44He has some explaining to do😡(Following the next 100 people on IG: Andrea.Lopez44) #fyp #viral #prank #cheater #couple #funny

♬ original sound – Andrea Lopez 😋

 

Διαβάστε επίσης  Παύλος Χαϊκάλης: Νέα σοβαρή καταγγελία στο ΣΕΗ για τον ηθοποιό
Πηγή: iefimerida.gr