Οι φήμες θέλουν την Έλενα Κρεμλίδου να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor και να επιστρέφει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

 

 

Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor η Έλενα Κρεμλίδου (Μαριπόζα); Αυτό λένε φήμες των τελευταίων ωρών και μάλιστα θέλουν την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να επιστρέφει

Μετά το σάλο που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα για το φετινό σύστημα ψηφοφορίας του Survivor, σύμφωνα με φήμες έρχονται ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Acun Medya εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο, από την ερχόμενη ψηφοφορία να αλλάξει η διαδικασία.

 

 

Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα με την ανάδειξή της ως δημοφιλέστερη παίκτρια του παιχνιδιού, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» έχουν οδηγήσει τους παίκτες και των δύο ομάδων να ζητήσουν την παρέμβαση της παραγωγής.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η διαφορά της με τον Γιώργο Κοψιδά που ήταν στην δεύτερη θέση, ήταν πολύ μεγάλη. Τόσο μεγάλη που συγκέντρωσε τις διπλάσιες ψήφους από τον συμπαίκτη της.

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

Αποχωρεί η Κρεμλίδου και επιστρέφει η Ελίζαμπεθ;

Φήμες κάνουν λόγο για οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου λόγω προβλημάτων υγείας και επιστροφή της Ελίζαμπεθ αλλά στην ομάδα των Μπλε.

Τι υποδοχή επιφυλάσσουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι στις νέες παίκτριες

Εξελίξεις που καθηλώνουν έρχονται στο Survivor, αφού οι δυο νέες που μπαίνουν στο παιχνίδι.

Δυο νέες παίκτριες αναμένεται να μπουν στο Survivor, με την μια εξ’ αυτών να έχει γίνει γνωστή, αφού πρόκειται για την Βαλέρια Χοψονίδου.

Ένα νέο έπαθλο φαγητού θα φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες, ενώ οι ίντριγκες και οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες αναμένεται να συνεχιστούν.

Η εβδομάδα που πέρασε άλλαξε τη σύνθεση των ομάδων και πλέον οι Μπλε και οι Κόκκινοι αναζητούν νέες ισορροπίες μεταξύ τους.

Μέχρι στιγμής η συμβίωση φαίνεται να δυσκολεύει αρκετούς από τους παίκτες με ορισμένους από αυτούς να δημιουργούν ή να συντηρούν αντιπαραθέσεις.

Το ερώτημα είναι: τι υποδοχή επιφυλάσσουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι στις νέες παίκτριες;

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus