Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο εμβληματικός Αμερικανός παρουσιαστής Larry King.

 

Η ανακοίνωση πως ο Larry King έφυγε από τη ζωή έγινε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, με ανακοίνωση από την εταιρεία του, Ora Media.

Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες, στο Λος Άντζελες, καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Στα 63 χρόνια της καριέρας του στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, ο Larry King είχε πραγματοποιήσει 30.000 συνεντεύξεις και ήταν ένας από τους θρύλους των ΜΜΕ στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

 

 

Το 2017, ο θρυλικός τηλεοπτικός παρουσιαστής είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα. Έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας στο παρελθόν. Τον Απρίλιο του 2019 έκανε αγγειοπλαστική, ενώ το ίδιο έτος υπέστη εγκεφαλικό.

Ο Λάρι Κινγκ παρουσίαζε για 25 χρόνια στο CNN, το «Larry King Live», παίρνοντας συνεντεύξεις από υποψήφιους προέδρους, αθλητές, σταρ του Χολίγουντ αλλά και καθημερινούς ανθρώπους και η οποία σταμάτησε το 2010, καθώς ο Λάρι Κινγκ αποφάσισε ν’ αποσυρθεί.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Ωστόσο δεν έμεινε για πολύ καιρό μακριά από τα media αφού το 2012 παρουσίαζε τρεις φορές την εβδομάδα το «Larry King Now», στο ψηφιακό δίκτυο Ora TV.

Πέρυσι ο Κινγκ μέσα σε λίγες εβδομάδες βίωσε την απώλεια δύο παιδιών του, του 65χρονου Άντι Κινγκ, ο οποίος απεβίωσε στα τέλη Ιουλίου από καρδιακή προσβολή και της 52χρονης κόρης του Τσάϊα Κινγκ, η οποία πέθανε στις αρχές Αυγούστου αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα.

 

 

Πηγή: reader.gr