Το να παραμείνεις θετική μάλλον θα σου βγει φυσικά.

 

Το ωροσκόπιο αυτή την εβδομάδα είναι μία έντονη, χωρίς νόημα διαδρομή rollercoaster. Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν θα είναι εύκολο και αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί κάποιες φορές η αστρολογία. Παρόλο όμως που τα πράγματα θα είναι κάπως άγρια, δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεις την ομορφιά κάπου μέσα αυτά.

 

 

Ευτυχώς είμαστε ακόμα στην περίοδο του Υδροχόου και ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της καινοτομίας, της αυθεντικότητας και της ελπίδας. Ανεξάρτητα από το πώς είναι η κατάσταση, ο Υδροχόος δεν εγκαταλείπει το όραμά του για το πώς θα μπορούσε να είναι ο κόσμος. Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια, θα έχεις την καλύτερη εβδομάδα και το να παραμείνεις θετική μάλλον θα σου βγει φυσικά.

 

zodia chillin

Δίδυμος

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάς περισσότερο από το συναρπαστικό συναίσθημα του να καταλαβαίνεις ένα θέμα σε βαθύτερο επίπεδο ή να βρίσκεις μια φοβερή ιδέα. Αυτή η εβδομάδα, μπορεί να φέρει πολλά τέτοια αλλά δεν θα έρθουν εύκολα απαραίτητα. Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι το να τραβάς τη φαντασία σου σημαίνει επίσης παίρνω ρίσκα και χαίρομαι βαθύτερες εμπειρίες. Μπορεί να νιώσεις σαν το σύμπαν να σε βάζει από τη μία δοκιμασία στην άλλη. Ευτυχώς, θα βγεις από κάθε μία έχοντας μάθει κάτι καινούργιο και νιώθοντας ότι άξιζε τον κόπο.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Ζυγός

Είσαι ένα από τα πιο ρομαντικά και δημιουργικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Σου αρέσει η πραγματικότητά σου να αντανακλά τη ζωή όταν είσαι ερωτευμένη. Ωστόσο, προτιμάς να κρατάς τα πράγματα ανάλαφρα και χαλαρά ώστε να αποφεύγεις τις συγκρούσεις όσο γίνεται. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο, θα πιεστείς να κάνεις μια συνειδητή επιλογή ανάμεσα στο να αγκαλιάσεις τα βαθύτερα αισθήματά σου και στο να είσαι χαλαρή. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση. Η μόνη απάντηση είναι αυτή που ξέρεις βαθιά μέσα στην καρδιά σου.

 

Υδροχόος

Είναι η ηλιακή επιστροφή σου και περνάς αρκετό χρόνο σκεπτόμενη ποια είσαι και πού πας. Είναι μια διαδικασία γεμάτη αυτοπεποίθηση και κίνητρα αλλά και με λάθη και αυτοκριτική. Παρόλα αυτά, κάνε μια παύση από τη σκέψη του πού υποτίθεται θα έπρεπε να είσαι και συγκεντρώσου στο πού είσαι. Ποιες σχέσεις είναι ουσιαστικές στη ζωή σου; Τι σημαίνουν αυτές οι σχέσεις για σένα τώρα; Πριν πας στο σημείο Β, πρέπει να καταλάβεις το σημείο Α και ποιος χαίρεται μαζί σου το ταξίδι από το Α στο Β.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

 

Πηγή: marieclaire.gr