Σε συνεχείς συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα από το χώρο της showbiz βρίσκεται η παραγωγή του Survivor 4 προκειμένου να ενισχυθεί το ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

Το πρωί της Τρίτης, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή Πρωινό ποιο είναι το πρόσωπο που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να μπει στο Survivor 4 μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για τον Χρήστο Ζώτο που τον είδαμε στον πρώτο κύκλο του J2US στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Zotos (@xzotos)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Zotos (@xzotos)

 

«Σύντομα θα δούμε και νέους παίκτες. Μέχρι τον Φεβρουάριο έχει δικαίωμα η παραγωγή να βάλει γιατί μετά θα υπάρχει εμφανής ανισομέρεια. Πολύ γνωστός τραγουδιστής που έχει σχολιαστεί περισσότερο για τη σωματική του διάπλαση βρίσκεται σε εντατικές συζητήσεις με την Acun media για να πάρει μέρος στο Survivor. Για τη σωματική του διάπλαση σχολιάστηκε στο J2US που ήταν παρτενέρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Μιλάω για τον Χρήστο Ζώτο που είχε συζητήσει και για το δεύτερο Survivor. Συζήτησε και στις αρχές Δεκεμβρίου για να φύγει στον Άγιο Δομίνικο και μαθαίνω τώρα ότι βρίσκεται σε νέες διαπραγματεύσεις», είπε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό.

Διαβάστε επίσης  Η «επιταγή» του Ταμείου Ανάκαμψης... προεξοφλήθηκε - Και θα χρειαστεί άλλη μέσα στο 2021

Δείτε το βίντεο για την είσοδο του τραγουδιστή στο Survivor 4:

«Συζήτησε και στις αρχές Δεκεμβρίου για να φύγει στον Άγιο Δομίνικο και μαθαίνω τώρα ότι βρίσκεται σε νέες διαπραγματεύσεις».

 

Πηγή: iefimerida.gr