Στο Πρω1νό του ANT1 προβλήθηκαν δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια για τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη

 

Στo Πρωινό του ANT1 σήμερα κεντρικό θέμα ήταν οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη και το… τσουνάμι αποκαλύψεων για τη λεκτική και ψυχολογική βία στο χώρο του θεάτρου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, λοιπόν, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της Εβελίνας Παπούλια, όπου η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Κοίταξε εγώ ξέρω και τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη… Δεν έχω να πω κάτι. Ξέρεις αν πω κάτι για τον Γιώργο είναι σαν να αναιρώ αυτό που είπε η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτό που έχει πει ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή κάτι πολύ προσωπικό. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω να πω ότι μου έχει συμβεί κάτι χοντρό…

Επίσης στη ζωή μου και σε όλη μου την καριέρα δεν θεωρώ ότι μου έχει συμβεί κάτι που θα μπορούσα να αναφέρω. Τα θεωρώ κακές στιγμές… Είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια. Θα το πάω λίγο πιο πίσω γιατί εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά. Ήμουν χορεύτρια με μια πολύ σκληρή δασκάλα και ήμασταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

Ωστόσο, το απόσπασμα «κόπηκε» στον αέρα από τη Φαίη Σκορδά η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της. «Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή! Είναι μια θέση, τη σέβομαι. Πιστεύει ότι το να σε προσβάλλει και ταπεινώσει κάποιος είναι μέσα στο πλαίσιο της διδασκαλίας, η Εβελίνα που αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Έχει τη δική της ιδιοσυγκρασία αλλά αυτή τη στιγμή, στη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις».

Αμέσως μετά τις διαφημίσεις, η οικοδέσποινα του Πρωινού μίλησε τηλεφωνικά με την Εβελίνα Παπούλια, ώστε να λύσει την τυχόν παρεξήγηση που μπορεί να αναπτύχθηκε ανάμεσά τους. Η γνωστή ηθοποιός έδειξε εμφανώς την απογοήτευσή της.

«Φαίη μου σας εκτιμώ πολύ, αλλά με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Εγώ το μόνο πράγμα που είπα ήταν ότι αγαπώ τη Ζέτα και είναι φίλοι μου και οι δύο. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που είπες. Τι δεν είναι της παρούσης; Στο παρελθόν ακόμη και ο Κάρολος Κουν εξεφτέλιζε τους μαθητές του. Δεν είναι σωστό αυτό το πράγμα! Δεν είναι αποδεκτό πλέον. Στην εποχή μας δεν είναι. Γλυκιά μου ήταν κιτρινισμός αυτό. Δεν ακούσατε όλο το απόσπασμα! Είπα ότι στο παρελθόν αυτό το πράγμα γινόταν. Το πώς μιλάει ο ένας στον άλλον είναι προσωπικό! Η βία είναι ένα άλλο κομμάτι. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Δεν μίλησα για βία, μίλησα για ηθικό εκφοβισμό. Η βία είναι κατακριτέα από τη φύση της. Δεν αναφέρθηκα σε αυτό το κομμάτι. Δεν αναφέρθηκα στην Ζέτα και στον Γιώργο. Είναι άνθρωποι που αγαπώ και δεν παίρνω καμία θέση. Δεν θέλω να μιλήσω για το συμβάν, γιατί δεν ήμουν μπροστά» ανέφερε φανερά ενοχλημένη η Εβελίνα Παπουλιά.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Δείτε τι συνέβη στο Πρωινό του ANT1:

 

Πηγή: protothema.gr