Ο Χούλιο «ξαναχτύπησε», δεν πέρασε αλλά έκανε… «γύπινγκ» στα παρασκήνια.

 

Μπορεί το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 να μην είχε τρομερό ενδιαφέρον όμως τα τελευταία δευτερόλεπτα μας χάρισαν ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο, από αυτά του επιπέδου «Κρατς» και «Εμένα μου άρεσε» της κυρίας Γιώτας.

Ο λόγος για τον επίδοξο σεφ Χούλιο που ξαναδοκίμασε την τύχη του στο ριάλιτι μαγειρικής φτιάχνοντας ένα πληθωρικό πιάτο – σαν τον ίδιο- με πολλά υλικά. Υπενθυμίζουμε ότι ο Χούλιο είναι παλιός γνώριμος του MasterChef αφού στον προηγούμενο κύκλο ο παίκτης από την Άρτα, είχε προσπαθήσει ξανά με ένα πιάτο που είχε απογοητεύσει τους κριτές αφού είχε πάρει τρία «όχι».

Φέτος είπε να ξαναδοκιμάσει την τύχη του παρουσιάζοντας τους ένα διαφορετικό πιάτο με πιο εξελιγμένες τεχνικές, δυστυχώς όμως ούτε και αυτή τη φορά έπεισε τους κριτές. Παρόλα αυτά ο Χούλιο δεν έχασε την ευκαιρία του…

Στο τέλος, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θέλει να προσθέσει κάτι που δεν τον ρώτησε εκείνος δε δίστασε να απαντήσει «ναι το τηλέφωνό σου». Πραγματικά από το πουθενά, ο «γύπας» -όπως αποδείχτηκε- Χούλιο προσπάθησε να σαγηνεύει στα παρασκήνια. Δεν ξέρουμε αν με την μαγειρική το έχει αλλά με βάση το «γύπινγκ» από εμάς περνάει στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

 

Πηγή: reader.gr