Μπορεί η Δούκισσα Νομικού τα τελευταία χρόνια να απείχε από την τηλεόραση, καθώς είχε αφοσιωθεί στην οικογένεια της, ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και το The Voice.

 

Η παρουσιάστρια, ανήκει πλέον στο δυναμικού του καναλιού του Φαλήρου και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα με το «Super Makeover». Έτσι αποφασίστηκε να είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στα lives του The Voice, κάνοντας την έκπληξη!

 

 

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στη σκηνή με εντυπωσιακό και αστραφτερό μάξι φόρεμα και είπε: «Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στα live cross battles του “The Voice of Greece”. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε εδώ ζωντανά μετά από πολύ καιρό. Εγώ για αλλού πήγαινα και αλλού βρέθηκα, αλλά τι να κάνουμε που ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να πάει στις εξωτικές παραλίες στον Άγιο Δομίνικο. Θέλω να του στείλω τα φιλιά μου, μας έχει λείψει πάρα πολύ, αλλά θα μας κάνει ένα tweet, θα μας βλέπει, δεν μπορεί. Μαζί θα αναδείξουμε την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα… Έχω πολύ μεγάλη αγωνία, γιατί έχω να το κάνω αυτό τρία χρόνια, μπορεί και τέσσερα… » .

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 787: Ο Αλέξης επέστρεψε...

 

 

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς της χάρισε και μια σφιχτή αγκαλιά με την ίδια να λέει, «Σάκη δε ξέρεις πόσο την ήθελα αυτή την αγκαλιά, τα πόδια μου ακόμα τρέμουν, η καρδιά μου χτυπάει δυνατά…»

 

 

Τhe Voice: Η παρέμβαση του Γιώργου Λιανού από τον Άγιο Δομίνικο

Και μπορεί η Δούκισσα Νομικού να ανέλαβε να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο The Voice, όμως αυτό δε σημαίνει πως απουσίαζε εντελώς από το show αφού ενώ η Δούκισσα Νομικού έδινε πάσα για το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα εκείνος έκανε την παρέμβασή του μέσω Skype.

«Δε πάει κανείς σε brake. Δε ξέρω αν είναι έτσι η ροή. Δε ξέρω αν σου δώσανε σκαλέτα, κάνουν κάτι τέτοια, σου είπαν ότι θα πάμε σε brake και δε σου είπαν ότι θα βγω και εγώ» είπε ο Γιώργος Λιανός κάνοντας πλάκα στην Δούκισσα Νομικού.

Όταν δε εκείνη τον ρώτησε αν τη θεωρεί άξια αντικαταστάτριά του εκείνος απάντησε, «Εσύ δεν είσαι αντικαταστάτρια είσαι μια κατηγορία μόνη σου» .

Επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις κριτές και παρουσιάστρια έκαναν τα παράπονά τους στον Γιώργο Λιανό πως δεν απαντάει στα μηνύματα που του στέλνουν.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

 

Πηγή: iefimerida.gr