«Ούτε με ένα μήνυμα, ούτε με ένα like, με πάρα πολλά μηνύματα» ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Snik και την γνωριμία τους.

Μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως την προσέγγισε για πρώτη φορά ο τράπερ.

«Πως με προσέγγισε; Όπως προσεγγίζει η νέα γενιά. Μέσω Instagram. Έτσι έγινε η πρώτη επαφή. Ούτε με ένα μήνυμα, ούτε με ένα like, με πάρα πολλά μηνύματα. Μου άρεσε από πριν και γι αυτό απάντησα στο μήνυμα γιατί το σκεφτόμουν ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή, έβαλα κι εγώ το σπόρο μου. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γενικά στο πρώτο ραντεβού γιατί έχει πολλές γνώσεις σχετικά με τη μόδα, με το φαγητό. Ξέρει τόσα πολλά πράγματα που πραγματικά δεν το γνωρίζει ο κόσμος και δεν το δείχνει, δεν τον ενδιαφέρει. Κάνει τη δουλειά του κι αυτό προβάλλει μόνο. Είναι πολύ καλό παιδί, έχει πολύ καλή ψυχή και μένω σε αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος. Δε νομίζω ότι καταλαβαίνει απόλυτα ο ένας τον άλλον γιατί κάνουμε δύο εντελώς διαφορετικές δουλειές. Εγώ δουλεύω μέρα και ο Δημήτρης νύχτα. Οπότε μόνο αυτό είναι πρόβλημα αλλά άμα θέλεις το λύνεις το πρόβλημα. Καμαρώνει ο ένας τον άλλον. Είμαστε δύο παιδιά που έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι που εκτιμάμε ο ένας στον άλλον», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε επίσης  New entry coming soon: Νεοκαφενές Acacia του Αγα στο Κοντομαρί

 

 

Πηγή: reader.gr