Το… κόκκινο τσουνάμι, οι εξηγήσεις για τις ψήφους και τις υπο-ομάδες, η κόντρα Περικλή και Τριαντάφυλλου και τα κλάματα της Μαριπόσα

 

Αλλάζουν οι ισορροπίες στο Survivor 4, όπως φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο. Δεν ήταν μόνο η ενδυνάμωση της κοκκινης ομάδας που έφερε και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους με το εντυπωσιακό 10-3 κάνοντας μέχρι και τον… Άγιο Δομίνικο να τρίβει τα μάτια του, αλλά και η ψηφοφορία των μπλε για το ποιοι θα έβγαιναν στη… σέντρα μαζί με την Βαλέρια Χοψονίδου.

Το βράδυ στην παραλία των μπλε, μετά την πρώτη τους ήττα στο αγώνισμα της ασυλίας και την ψηφοφορία, η ομάδα συγκεντρώθηκε γύρω από τη φωτιά για να συζητήσουν τα όσα έγιναν στο συμβούλιο.

 

 

Το πρωί η Βαλέρια Χοψονίδου, που είναι και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από τη μπλε ομάδα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει τα ρέστα απ όποιον και αν την ψήφισε και άφησε την τύχη της στην κρίση του κοινού.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

Στους κόκκινους το κλίμα το πρωί ήταν διαφορετικό. Η χαρά έκδηλη από την παρθενική τους νίκη μετά από 8 σερί αποτυχίες. Η συζήτηση εστιάστηκε στην ψηφοφορία και την αδικία στην Βαλέρια, την οποία χαρακτήρισαν ως εύκολο στόχο.

 

 

Βέβαια δεν είναι όλα καλώς καμωμένα στους κόκκινους. Η κόντρα Τριαντάφυλλου και Περικλή Κονδυλάτου συνεχίζεται. Ο τραγουδιστής δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο σχεδιαστής κοσμημάτων αποθεώνει τους αντιπάλους αντί για τους συμπαίκτες. Με τον Τριαντάφυλλο συμφωνεί και ο Κώστας Ασημακόπουλος.

 

 

Τον τρόπο σκέψης της για τη δική της ψήφο εξήγησε η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου στον Κρις Σταμούλη, ο οποίος όμως δεν έδειξε να συμφωνεί.

 

 

Στο στίβο μάχης οι κόκκινοι με την ψυχολογία στα ύψη και εκμεταλλευόμενοι τη… φαγωμάρα στους μπλε μπηκαν δυνατά και με τον Ηλία Μπόγδανο άνοιξαν το σκορ, ενώ ο Κοψιδάς κόντρα στον Αλέξη Παππά διπλασίασε τις νίκες.

 

 

Οι κόκκινοι πήραν προβάδισμα 4 νικών και ο Τριαντάφυλος απέναντι στο νέο παίκτη των μπλε, Δημήτρη Μαρκόπουλο, έκανε το 5-0 εν μέσω αποθέωσης.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

 

Το… κόκκινο τσουνάμι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Περικλή κόντρα στον Πάνο Καλίδη να κάνει το 7-0. Το μόνο που κατάφεραν οι μπλε ήτα να μειώσουν σε 10-3 και να πάνε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο συμβούλιο για να ψηφίσουν ακόμα έναν δικό τους συμπαίκτη.

 

 

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία το δεύτερο άτομο από τους μπλε που βγήκε στον… τάκο ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου με 5 ψήφους, ενώ ο Νίκος Μπαρτζής που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία επέλεξε ως τρίτο υποψήφιο την Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr