Όπως όλα τα παιδάκια εκεί έξω, ακόμα και οι αστυνομικοί θέλουν να παρτάρουν καμιά φορά

 

Όλοι έχουν δικαίωμα να το ζήσουν λίγο αυτές τις δύσκολες στιγμές, οπότε γιατί όχι και οι αστυνομικοί που συνήθως μοιράζουν πρόστιμα σε όσες και όσους το ζουν λίγο αυτές τις δύσκολες στιγμές;

Με αυτή την έννοια, εμείς δεν καταλαβαίνουμε την κατακραυγή που ξεκίνησε με αφορμή ένα πριβέ παρτάκι ανδρών της ΕΛΑΣ. Το ότι συνέβη μέσα στη ΓΑΔΑ δεν έχει καμία σημασία – στο κάτω κάτω, τα σπιτικά πάρτι είναι τα καλύτερα.

 

 

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, το πάρτι έγινε μέσα στα γραφεία της γραμματείας στη ΓΑΔΑ πριν 5-6 μέρες. Να πούμε εδώ ότι το εν λόγω γλεντάκι αποκαλύφθηκε επειδή το ανέβασαν στο ίντερνετ οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι.

Αυτό που μπορούμε να δούμε είναι έξι αστυνομικούς με πολιτικά να ποζάρουν αγκαζέ, χωρίς μάσκες ή κάτι άλλο που θα χάλαγε την ατμόσφαιρα ανθρώπινης επαφής που κάθε καλό πάρτι προσφέρει.

Διαβάστε επίσης  Survivor: Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Τριαντάφυλλος

 

Αυτή είναι η περίφημη φώτο:

 

 

Δυστυχώς, ο γνωστός κοινωνικός αυτοματισμός κατά της ΕΛΑΣ δεν έδειξε καμία κατανόηση στην ανθρώπινη αυτή τη στιγμή:

 

 

 

 

 

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον 8 κρούσματα στο κέντρο επιχειρήσεων, στους ασυρμάτους επικοινωνίας και στο τηλεφωνικό κέντρο του 100. Μαζί με την υποβόσκουσα υποκρισία, φτάσαμε στο σημείο να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Κοινώς, καταστράφηκε η ζωή τους, ξέρετε πως πάνε αυτά.

Διαβάστε επίσης  Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα προγνωστικά για Στεφανία και Έλενα Τσακρινού - Ποια συμμετοχή «καλπάζει»

 

Πηγή: luben.tv