Το Survivor 4 συνεχίζει την πορεία του, με την κόκκινη ομάδα ενισχυμένη και την μπλε ομάδα να βλέπει έναν παίκτη της να αποχωρεί.

 

Συγκεκριμένα χθες στο Survivor 4 αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου, από την μπλε ομάδα. Συνυποψήφιές της ήταν η Ελενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και η Ελευθερία Ελευθερίου, με το κοινό να επιλέγει να κρατήσει εντός τις δύο τελευταίες.

Η κόκκινη ομάδα πιο χαλαρή χθες, για πρώτη φορά μετά από καιρό, πήγε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στην αντίπαλη ομάδα.

Μάλιστα, ήταν τόσο χαλαροί που δύο από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας του Survivor 4 νωρίτερα, απόλαυσαν το μπάνιο τους γυμνοί. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο και τον Ηλία Μπόγδανο, οι οποίοι θέλοντας να ξεπλύνουν τα ρούχα τους, αποφάσισαν να κολυμπήσουν χωρίς μαγιό.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος χθες στο επεισόδιο του Surivor 4:

«Σήμερα ήρθαμε στην παραλία και έπρεπε οπωσδήποτε να κάνουμε μπάνιο, γιατί χθες κοιμηθήκαμε με τις λάσπες , είχαμε λίγο ξεπλυθεί στην πισίνα αλλά υπήρχαν λάσπες. Με τον τρελό τον Τριαντάφυλλο μπήκαμε μέσα βγάλαμε μαγιό και αρχίσαμε εκεί πέρα. Με την ομάδα είναι όλα αυθόρμητα, έπρεπε να πλύνουμε τα μαγιό από τις λάσπες εκεί δεν υπάρχουν ντροπές».

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Βίντεο: Μπάνιο γυμνοί για Τριαντάφυλλο και Ηλία Μπόγδανο

 

Πηγή: iefimerida.gr