Το HBO ετοιμάζει ένα αν μη τι άλλο φιλόδοξο όσο και πληθωρικό project.

 

Να μία είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε αλλά κατά βάθος είχαμε την ελπίδα να συμβεί: Η Salma Hayek -και το στήθος της- θα συμμετέχει σε ένα νέο project του HBO Max – μία κωμωδία όπου τα boobs μίας 40χρονης γυναίκας της μιλούν. Η σειρά θα είναι τηλεοπτικό adaptation του βιβλίου A Boob’s Life: How America’s Obsession Shaped Me— and You της Leslie Lehr, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου.

 

Τι γνωρίζουμε έως τώρα

Κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια μισής ώρας και η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από μία γυναίκα που παθαίνει κρίση κατά τη διάρκεια των 40ών της γενεθλίων και “η ζωή της γυρνά ανάποδα, όταν αρχίζει και της μιλά το στήθος της. Τότε βλέπει τα πάντα υπό διαφορετική γωνία και αλλάζει πολλές από τις αποφάσεις της“. Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το όλο task.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

 

 

Η Lehr θα είναι επίσης executive producer του show, μαζί με την Hayek, τον Jose Tamez και την Siobhan Flynn μέσω της Ventanarosa Productions (Ugly Betty).

Πέρα από τα προφανή

Είμαστε πολύ ευγνώμονες που το HBO Max ήταν αρκετά διορατικό και τολμηρό ώστε να αναπτύξει αυτό το show μαζί μας. Στο Boob’s Life θα χρησιμοποιήσουμε τα γυναικεία στήθη σαν μία μεταφορά για τη συνεχή κρίση εναντίον των γυναικών, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μία συλλογική αίσθηση εναντίον του σεξισμού, σε κάθε τομέα και κομμάτι της καθημερινότητας. Σε αυτή τη σειρά, δίνουμε στο στήθος φωνή. Μία οπτική που σχεδόν ποτέ δεν έχουμε ξαναδείαναφέρει η Hayek για το project.

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Alcatrash live - Closing Season party @ Bras de frères (28/4)

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αλλά ευελπιστούμε σύντομα να συμβεί. Υπενθυμίζουμε πως η Μεξικανή ηθοποιός έχει υπογράψει πρόσφατα συμβόλαιο 2 ετών με το HBO Max.

 

Πηγή: esquire.com.gr