Όπως έχουμε πει επανειλημμένα, η έμπνευση για κατασταλτικά μέτρα δεν δείχνει να στερεύει

 

Personally attacked μπορούν να αισθάνονται και επίσημα τα πάρκα και οι δημόσιοι χώροι της Αττικής, αγαπητές φίλες και φίλοι. Σε ένα σύνηθες τους τελευταίους μήνες μοτίβο, η κυβέρνηση αφήνει ένα τσουνάμι φημών και διαρροών να κάνει την προθέρμανση για άλλη μία απίστευτα λογική απόφαση, που καμία σχέση με λογική καψωνιού δεν έχει: Την πιθανώς επικείμενη απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα, ειδικά για τα Σαββατοκύριακα.

Εδώ που φτάσαμε, μετά από 3 μήνες lockdown, το να περπατάς στου Φιλοπάππου είναι αυτό που ευθύνεται για τη μετάδοση του ιού. Αποκλείεται το να φταίνε τα ΜΜΜ και οι χώροι εργασίας που μας απασχολούσαν μέχρι πρόσφατα, ή το άνοιγμα των σχολείων και των καταστημάτων που είναι τα new entries. Μέχρι στιγμής πάντως, τα σχολεία δεν προβλέπεται να κλείσουν.

 

 

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Αν μη τι άλλο, συμφωνούν και κάποιοι ειδικοί. Όπως ο λοιμωξιολόγος που εισηγήθηκε τον ανθρώπινο δακτύλιο κυκλοφορίας, Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος θεωρεί και την εν λόγω πρόταση «έξυπνη λύση» και το δήλωσε και στον ΑΝΤ1. Ένα άλλο μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων το είπε ακόμη πιο χύμα:

«Πρέπει να κοπούν τα ”σούρτα-φέρτα”, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ακόμη και ως προς τους λόγους για να φύγει κάποιος από το σπίτι.»

Από την άλλη, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, μιλώντας στο Mega είπε ότι δεν χρειάζονται άλλα μέτρα, διότι τα υπάρχοντα αρκούν. Καταλαβαίνετε ότι η ιδέα για καραντίνα από νωρίς το απόγευμα έχει προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού στο κοινό:

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Αν αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο η θερμοκρασία προβλέπεται να ξεπεράσει τους 20 βαθμούς, όλη η Ελλάδα είναι κάπως έτσι, τότε μάλλον δε θα είναι και τόσο περίεργο:

 

 

Πηγή: luben.tv