Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το pampering του αιδοίου, τους πολλαπλούς οργασμούς και τη στεγνή έκσταση.

 

Αν έχεις πάρει πρέφα το ότι οι δικοί σου οργασμοί διαφέρουν από αυτούς της κοπέλας σου, τότε βρίσκεσαι ήδη στον σωστό τον δρόμο. Παρόλα αυτά, δεν θα πάθεις τίποτα να μάθεις και κάποιες παραπάνω πληροφορίες, όπως το ότι η πηγή των διαφορών τους οφείλεται -σε τι άλλο;- στην ανατομία. Αυτό το προφανές στοιχείο κάνει κάθε σώμα ικανό να αποτελέσει ένα ξεχωριστό, ολόκληρο σύμπαν σεξουαλικών ευαισθησιών και αποκρίσεων.

Αφομοίωσε, λοιπόν, την έξτρα γνώση που ακολουθεί και βάλε τα συμπεράσματά της σε εφαρμογή για να βιώνεις και να προσφέρεις οργασμούς δίχως αύριο.

 

Διάρκεια και Ένταση

 

Γυναίκα

Η διάρκεια του γυναικείου οργασμού φτάνει έως και τα 20 δευτερόλεπτα. Γίνεται αισθητός τόσο στα γεννητικά όργανα όσο και στους μύες του πυελικού εδάφους. Δεν μένει, όμως, εκεί. Μεταδίδεται σε όλο της το σώμα, με τις συσπάσεις να συμβαίνουν σε διαστήματα των 0,8 δευτερολέπτων (στο περίπου).

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)
Άντρας

Η διάρκεια του δικού σου οργασμού είναι μικρότερη, κάπου ανάμεσα στα 3 με 10 δευτερόλεπτα, ενώ οι συσπάσεις δεν υπερβαίνουν σε σύνολο τους 10 σπασμούς.

 

Συχνότητα

 

Γυναίκα

Στις γυναίκες, ο οργασμός δεν συμβαίνει τόσο συχνά όσο θα ήθελαν – όχι όλες, υπάρχουν άνθρωποι, όλων των φύλων και πέραν αυτών, που δεν τους αρέσει το σεξ, ας μην ξεχνιόμαστε. Για την ακρίβεια, πάντως, έχει αποδειχθεί ότι σε μία συνεύρεση που περιλαμβάνει διείσδυση, μόνο το 69% (πλάκα μας κάνουν, είναι ποσοστό αυτό;) των γυναικών θα έρθει σε οργασμό. Από την άλλη, στις λεσβιακές επαφές, ο οργασμός είναι πιο συχνός και αμοιβαίος.

Άντρας

Ευτυχώς για τα αρσενικά, οι οργασμοί συμβαίνον πιο συχνά, καθώς τους απολαμβάνει το 75% των ανδρών κατά τη διάρκεια μίας επαφής που περιλαμβάνει διείσδυση.

 

 

Διέγερση

 

Γυναίκα

Ο τύπος και η μονιμότητα της διέγερσης είναι, δίχως αμφιβολία, πιο ακριβής και με μεγαλύτερη διάρκεια στις γυναίκες. Τα θηλυκά, χρειάζονται περισσότερα προκαταρκτικά για να μπουν στο κλίμα, με χάδια, φιλιά, αγκαλιές σε όλο το σώμα και pampering με μέθοδο και πολύ special τρόπο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!
Άντρας

Μια εικόνα που υπόσχεται sex είναι ικανή για να σε βάλει στο παιχνίδι. Στη συνέχεια και αφού πάρεις τη συναίνεση, η διέγερσή σου θα κορυφωθεί σταδιακά -αλλά γρηγορότερα από εκείνη της συντρόφου σου- μέχρι να φτάσεις σε οργασμό.

 

Επανάληψη

 

Γυναίκα

Η ικανότητα που έχει το γυναικείο σώμα να επανέρχεται έτοιμο για όλα -κυρίως, για έναν δεύτερο γύρο- μετά από έναν πρώτο οργασμό είναι, στα δικά σου μάτια, αξιοθαύμαστη. Επιπλέον, αξίζει να θυμάσαι ότι τα θηλυκά είναι εφικτό να βιώσουν πολλαπλούς οργασμούς.

Άντρας

Από την άλλη, εσένα, μετά τον οργασμό, το πέος σου επανέρχεται στο φυσιολογικό του μέγεθος και νιώθεις υπερευαισθησία στη γεννητική περιοχή, αλλά και μια μεγάλη επιθυμία να πέσεις για ύπνο. Μια κατάσταση με την οποία δεν αξίζει να τα βάλει καμία σύντροφός σου, ούτε να νιώσει άβολα ή να εκνευριστεί. Αν, φίλε μου, θελήσεις να ξαναμπείς στο πεδίο της μάχης, θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο απ’ ότι η σύντροφός σου για να επανέλθεις. Παρόλα αυτά, κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορείς και εσύ να βιώσεις πολλαπλούς οργασμούς.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Χαρακτηριστικά

 

Γυναίκα

Οι οργασμοί της είναι σκέτη απόλαυση, καθώς δεν είναι απαραίτητη η κορύφωση για να μείνει έγκυος.

Άντρας

Από την άλλη, εσύ εκσπερματώνεις, κάτι που συνδέει τον οργασμό σου με την αναπαραγωγή. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και οι “στεγνοί” οργασμοί, κατά τους οποίους δεν χύνεται σταγόνα. Θα σε γελάσω.

 

Ικανοποίηση

Παρότι οι εγκεφαλικοί σύνδεσμοι που ενεργοποιούνται με τον οργασμό μιας γυναίκας διαφέρουν από τους δικούς σου, η αίσθηση είναι αρκετά κοινή: Και στους δύο, ο ρυθμός της αναπνοής και των χτύπων της καρδιάς αυξάνεται, ενώ και η ικανοποίηση που δίδεται μέσω των σπασμών είναι παρόμοια.

Ισοπαλία, λοιπόν.

 

Πηγή: esquire.com.gr