Μία έντονη λεκτική διαμάχη είχαν ο Τριαντάφυλλος και η Άννα Μαρία Βελή κατά τη διάρκεια του συμβουλίου στο Survivor.

 

Η νεαρή παίκτρια των Μπλε αναφώνησε μια λέξη που δεν άρεσε στον τραγουδιστή. Μια λέξη η οποία, ωστόσο, όπως έσπευσε να μαζέψει η Άννα Μαρία Βέλλη λίγες ώρες αργότερα δεν απευθυνόταν στον Τριαντάφυλλο.

«Απλά έβρισες, ποιον έβρισες; Δεν κρατάω κακία γιατί μπορεί να το έκανες στα νεύρα σου», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Ο Τριαντάφυλλος και όλοι όσοι με ξέρουν ξέρουν ότι δεν είμαι το πιο εκλεπτυσμένο άτομο. Το “θα τα πούμε έξω” το είπα χαριτολογώντας. Δεν θέλω να ακουστεί ότι χαρακτήρισα έναν άνθρωπο. Ήταν πάνω στα νεύρα μου αλλά δεν ήταν προς το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου», εξήγησε η Άννα Μαρία.

Η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε στο συμβούλιο των δύο ομάδων στο Survivor πως «δεν έβρισα εσένα, Τριαντάφυλλε μου, ήταν μια έκφραση που μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν ήταν προσωποποιημένη πάνω σου. Από κει και πέρα έγινε ένα σκηνικό, με κοίταξες στα μάτια πριν ξεκινήσει ο αγώνας, γελάσαμε και μετά έκανες ότι δεν έγινε ποτέ. Και μετά σου είπα ότι δεν είσαι τίμιος».

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture

«Το είπα για πλάκα και χαβαλέ! Δεν θέλω όμως να ακουστεί ότι χαρακτήρισα έναν άνθρωπο με αυτή τη λέξη… Ήταν πάνω στα νεύρα μου αλλά δεν ήταν προς το πρόσωπο σου. Ήταν μια λέξη που λέμε όλοι μας» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η παίκτρια των Μπλε.

«Τελείωσε! Άννα Μαρία τέλος… Το είδε όλος ο κόσμος» απάντησε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος εμφανώς εκνευρισμένος με την πρώην συμπαίκτρια του.

 

 

Πηγή: reader.gr