Πολλοί αμφέβαλλαν πως η ζωγραφιά είναι όντως της 7χρονης Νορθ, κάνοντας έξαλλη την Κιμ Καρντάσιαν.

 

Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία με ένα τοπίο που ζωγράφισε η 7χρονη κόρη της, την οποία αποκάλεσε «μικρή καλλιτέχνη» αλλά οι φανς αμφέβαλαν κατά πόσον ισχύει.

Σχεδόν αμέσως, κάποιοι χρήστες του Twitter εξέφρασαν την δυσπιστία τους σχετικά με το εάν έκανε τον πίνακα η μεγαλύτερη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, ενώ πολλοί τον συνέκριναν με τους πίνακες του φημισμένου τηλεοπτικού καλλιτέχνη Μπομπ Ρος.

Συγκεκριμένα, άρχισαν να σχολιάζουν πως η ζωγραφιά της Νορθ έχει φτιαχτεί σε παρόμοιο στιλ με εκείνο του Μπομπ Ρος, αμφισβητώντας πως όντως την έκανε η κόρη της.

 

 

«Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πώς η Νορθ ΔΕΝ ζωγράφισε κάτι τέτοιο», έγραψε κάποιος χρήστης στο Twitter, του οποίου την ανάρτηση αναδημοσίευσε η Κιμ Καρντάσιαν σε Instagram Story της.

 

 

Διαβάστε επίσης  Issue 789

«Μην τα βάζετε μαζί μου όταν πρόκειται για τα παιδιά μου!!!», έγραψε η 40χρονη σταρ, χρησιμοποιώντας κεφαλαία γράμματα. «Η κόρη μου και η καλύτερη φίλη της κάνουν μαθήματα ζωγραφικής όπου ενθαρρύνονται τα ταλέντα και η δημιουργικότητά τους. H Νορθ δούλεψε σκληρά στη ζωγραφιά της, που χρειάστηκε αρκετές εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί. Ως περήφανη μαμά, ήθελα να μοιραστώ το έργο της με όλους σας».

 

 

Στο μήνυμά της, η 40χρονη σταρ επιτίθεται επίσης στους «ενήλικες που αναλύουν αν το παιδί μου όντως ζωγράφισε αυτό ή όχι». «Πώς τολμάτε να βλέπετε παιδιά να κάνουν απίθανα πράγματα και μετά να προσπαθείτε να τα κατηγορήσετε πως δεν είναι απίθανα; Σας παρακαλώ σταματήστε να ντροπιάζετε τους εαυτούς σας με αρνητισμό και επιτρέψτε σε κάθε παιδί να είναι καταπληκτικό!», έγραψε.

 

 

Πηγή: reader.gr