Σύμφωνα με την εκπομπή, «Ευτυχείτε» στα γραφεία του Σωματείου των Ηθοποιών αναμένεται η άφιξη μιας κοπέλας που θα καταθέσει την καταγγελία της

 

Μετά την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή και δεύτερη κοπέλα θα καταγγείλει σήμερα, 11 Φεβρουαρίου, τον Παύλο Χαΐκάλη. Σύμφωνα με την εκπομπή, «Ευτυχείτε» στα γραφεία του ΣΕΗ αναμένεται η άφιξη μιας κοπέλας που θα καταθέσει την καταγγελία της για τον γνωστό ηθοποιό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη νέα καταγγελία εις βάρος του Παύλου Χαϊκάλη. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ηλιάνα Αραβή είχε πει στο Έλα Χαμογέλα: «Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες. Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω, ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ. Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες».

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 797: Βρες τα λευκά σου!

Ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε την επόμενη μέρα στην ίδια εκπομπή λέγοντας ότι αναγνώρισε ότι η καταγγελία ήταν για το πρόσωπό του και απάντησε για όλα όσα είπε η Ηλιάνα Αραβή εναντίον του.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr