Έρχεται στον Άγιο Δομίνικο με latin ταπεραμέντο η εκρηκτική Νικολέτα Μαυρίδη.

 

Νέες αφίξεις θα έχουμε στον Άγιο Δομίνικο! Την Κυριακή αναμένεται να δούμε ακόμη περισσότερες εκπλήξεις στο Survivor, καθώς νέοι παίκτες θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι.

Τις δύο ομάδες θα ενισχύσουν δυο κορίτσια και ένα αγόρι, και μάλιστα το ένα κορίτσι είναι μια γνωστή χορεύτρια που είχαμε δει ξανά στον πρώτο κύκλο του Dancing with the stars όπου και χόρευε με τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

 

 

Ο λόγος για την Νικολέτα Μαυρίδη που ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο από τα 5 έως τα 12 της χρόνια και από το 2010 είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κατηγορίες “Youth Latin and Ballroom” και “Amateur Ballroom”. Μάλιστα, εχει διακρίσεις και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στις κατηγορίες “All ladies adults” ( 18 – 34).

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

Ως χορογράφος – προπονήτρια, τα ζευγάρια και οι ομάδες της έχουν πολλές διακρίσεις σε κύπελλα και πρωταθλήματα Ελλάδος, ενώ είναι και φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Αθηνών. Είχε συμμετάσχει και στον τέταρτο κύκλο του Dancing with the stars όπου χόρευε με τον Σάκη Αρσενίου και αποχώρησαν στο 3ο live.

 

 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει στο Survivor και ο Σάκης Κατσούλης, πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, με τον οποίο η παίκτρια των «μπλε» συζούσε για δύο χρόνια.

Ωστόσο, οι «βόμβες» στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζονται. Σύμφωνα με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στο παιχνίδι θα μπει και η επόμενη σχέση (έπειτα από τη Μαριαλένα) του Σάκη Κατσούλη, η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία έχει συμμετάσχει και στο «My Style Rocks».

 

 

Πρόκειται για μια ακόμα πρώην του Σάκη Κατσούλη, αφού και με αυτήν έχει χωρίσει. Άρα ο νέος παίκτης του Survivor θα βρεθεί στην παραλία με τις δύο πρώην του! Μύλος δηλαδή…

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Πηγή: reader.gr