Το ετήσιο ωροσκόπιο του 2021 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για καθένα από τα ζώδια.

 

Η νέα χρονιά θα επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής μας αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2021, ο Kρόνος, ο οποίος προσφέρει σταθερότητα και δημιουργεί το πλαίσιο για πρόοδο, θα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό που φέρνει αναστάτωση, γκρεμίζει το παλιό, για να αναγερθεί όμως κάτι καλύτερο. Το 2021 θα είναι μια χρονιά με μεγάλες αλλαγές, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

 

 

Κάποια ζευγάρια ζωδίων ταιριάζουν τόσο πολύ που είναι λες και έχουν γεννηθεί ο ένας για τον άλλον. Άλλα είναι σαν να περιμένεις να σκάσει μια ωρολογιακή βόμβα καθώς η ασυμβατότητά τους χτυπάει κόκκινο. Τα ζώδια που πρέπει να αποφύγεις στα ραντεβού του 2021 έχουν να κάνουν με το πότε γεννήθηκες καθώς συγκεκριμένα ζώδια απλά δεν αναζητούν τα ίδια πράγματα με έναν πιθανό σύντροφο.

Αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν 144 διαφορετικοί ζωδιακοί συνδυασμοί, είναι απολύτως λογικό να μην ταιριάζουν και τα 144 ζευγάρια. Αν το 2021 είσαι single και θέλεις να μπεις σε μια σχέση, τότε πρέπει να δεις παρακάτω ποιο ζώδιο πρέπει να αποφύγεις. Για να μην χάνεις τον χρόνο σου και να γλιτώσεις προβλήματα και δράμα.

Διαβάστε επίσης  Το “SouthBreak Jam 2022” ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

 

zodia chillin

Αν είσαι Κριός θα πρέπει να αποφύγεις τον Παρθένο

Εσύ που αναζητάς την περιπέτεια και την έντονη σεξουαλική ζωή, πρέπει σίγουρα να μείνεις μακριά από τον Παρθένο γιατί δεν πρόκειται να σου δώσει κανένα από τα δύο.

 

zodia chillin

Αν είσαι Ταύρος θα πρέπει να αποφύγεις τον Υδροχόο

Ο Ταύρος θέλει σταθερότητα και βγάζει μια κτητικότητα στη σχέση. Επομένως είναι σχεδόν αδύνατο να ταιριάξει με έναν Υδροχόο που θέλει την ελευθερία του και τον προσωπικό του χρόνο.

 

zodia chillin

Αν είσαι Δίδυμος θα πρέπει να αποφύγεις τον Ιχθύ

Ο Δίδυμος δεν μπορεί να ταιριάξει με τον κυκλοθυμικό Ιχθύ και σίγουρα δεν μπορεί να εξηγεί κάθε αστείο του που ο Ιχθύς το εκλαμβάνει ως προσβολή.

 

Αν είσαι Καρκίνος θα πρέπει να αποφύγεις τον Ζυγό

Ο Καρκίνος θέλει το 2021 να βρει τον ιδανικό σύντροφο και δεν πρόκειται να το βρει στο πρόσωπο του Ζυγού, ο οποίος φέτος θα δώσει βάση στο στιλ και την φήμη του.

 

Αν είσαι Λέων θα πρέπει να αποφύγεις τον Σκορπιό

Είναι και τα δύο ζώδια πολύ έντονα και ιδίως στο σεξουαλικό τομέα. Αλλά η συνύπαρξη αυτών των δύο ζωδίων φέρνει τόσο δράμα, καυγάδες και έντονο πάθος που μέχρι και ο Λέων αδυνατεί να το διαχειριστεί.

Διαβάστε επίσης  Τουρισμός: Καλοκαίρι μέσα στο φθινόπωρο – Ποιοι προορισμοί καταγράφουν ρεκόρ

 

 

Αν είσαι Παρθένος θα πρέπει να αποφύγεις τον Κριό

Ο Κριός και ο Παρθένος δεν βρίσκονται στο ίδιο μονοπάτι. Ο πρώτος θέλει έναν σύντροφο για να μπορεί να στηριχτεί επάνω του και να είναι μαζί μια δυνατή ομάδα, ενώ ο δεύτερος παίρνει αποφάσεις υπολογίζοντας μόνο τον εαυτό του. Οι καυγάδες σε αυτή τη σχέση θα είναι πολύ συχνοί.

 

Αν είσαι Ζυγός θα πρέπει να αποφύγεις τον Καρκίνο

Ο Ζυγός είναι θετικός άνθρωπος και ο Καρκίνος σίγουρα θα τον ρίξει ψυχολογικά. Αυτή η σχέση θα φέρει πολλά προβλήματα και ο Ζυγός το 2021 δεν είναι σε θέση να μπει σε τέτοιους μπελάδες.

 

Αν είσαι Σκορπιός θα πρέπει να αποφύγεις τον Λέων

Κανένας δεν πατάει τα κουμπιά του Σκορπιού όπως κάνει ένας Λέων. Αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη καθώς ο Σκορπιός ζηλεύει τον Λέων που φλερτάρει και είναι κοινωνικός.

 

Αν είσαι Τοξότης θα πρέπει να αποφύγεις τον Ταύρο

Ενας Τοξότης θέλει κάτι συναρπαστικό στη ζωή του και ο Ταύρος δεν είναι για τέτοιες καταστάσεις. Αυτά τα δύο ζώδια δεν μπορούν να βρουν πολλά κοινά μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης  Γιατί τόσο πολλοί εικοσάρηδες κάνουν μπότοξ και filler;

 

Αν είσαι Αιγόκερως θα πρέπει να αποφύγεις τον Δίδυμο

Αυτά τα δύο ζώδια βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά. Ο Αιγόκερως είναι της τάξης, των κανόνων και των αξιών, ενώ ο Δίδυμος πολλές φορές πάει κόντρα στο ρεύμα.

 

Αν είσαι Υδροχόος θα πρέπει να αποφύγεις τον Ταύρο

Ο Υδροχόος είναι της αλλαγής και των νέων ευκαιριών, ενώ ο Ταύρος φοβάται τις αλλαγές και θέλει την βολή του. Κανένα κοινό σημείο συνάντησης.

 

Αν είσαι Ιχθύς θα πρέπει να αποφύγεις τον Δίδυμο

Ο Ιχθύς θέλει έναν σύντροφο που να σέβεται τα αισθήματα και τις ανάγκες του, κάτι που ο Δίδυμος δεν θα του το προσφέρει και θα τον κάνει να νιώσει ανασφάλεια.

 

 

Πηγή: bovary.gr