Τι θα έλεγες να γινόσουν, μαζί με τo άλλο σου μισό, επιστάτης ενός κτήματος χαμένου στα δάση των Highlands;

 

Στα μέρη της κομητείας του Ρος-σάιρ, που βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα έξω από την Ινβερνές, την “πρωτεύουσα των Χάιλαντς“, ανακαλύψαμε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θέση εργασίας, που απευθύνεται σε ένα ζευγάρι που θέλει να μείνει σε ένα όμορφο εξοχικό σπίτι, πνιγμένο στο πράσινο, με όλα τα υπέροχα πράγματα που προσφέρει αυτή η ευλογημένη γη: δάση, χερσότοπους, καθαρό αέρα και μπίρα αρίστης ποιότητος.

 

 

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να φροντίζετε από κοινού το κτήμα και να φιλοξενείτε όσους περνούν εκεί τις διακοπές τους. Να καθαρίζετε, να κάνετε τους κηπουρούς, να μαγειρεύετε και, γενικώς, να το κρατάτε σε ζωή.

Η θέα που θα απολαμβάνετε θα είναι καταπληκτική, ενώ το όλο concept θα μπορούσε να περιγραφεί και ως dream job, τουλάχιστον για κάτι προσωρινό. Θα λέγαμε πως είναι μία από αυτές τις ευκαιρίες που απλώς πρέπει να την αρπάξετε χωρίς πολλή σκέψη.

Διαβάστε επίσης  Fuel Pass 2: «Ανοίγει» αυτή την εβδομάδα – Πώς θα κάνετε την αίτηση

 

 

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να τηρείτε κάποιες προδιαγραφές. Όπως ρητά αναφέρεται στη σχετική αγγελία που δημοσιεύτηκε στο site www.greycoatlumleys.co.uk, οι υποψήφιοι θα πρέπει να μην είναι καπνιστές, να έχουν άδεια οδήγησης, να παίρνουν πρωτοβουλίες, να είναι έμπιστοι και να έχουν μία έμφυτη ροπή προς το συμμάζεμα και την καθαριότητα.

Αν δεν μένετε μαζί με την κοπέλα σου, δείτε το και ως ένα crash test για το πώς θα μπορούσε, σε λίγο extreme συνθήκες, να είναι η καθημερινή σας ζωή μετά τη συγκατοίκηση.

 

Πηγή: esquire.com.gr