Μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής αλλάζει όλα όσα ξέραμε για τις δύο ομάδες στο Survivor 4!

 

Στο σημερινό επεισόδιο (22/02) θα δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου να παθαίνει κρίση πανικού στο συμβούλιο του νησιού και να ζητάει να βγει εκτός. Όπως έχει φανεί μέχρι τώρα, η Ελευθερία δεν περνάει καθόλου καλά στη μπλε ομάδα και έχει βρεθεί στο στόχαστρο. Μάλιστα, χτες βρήκε απέναντί της και την δεύτερη υποομάδα, αυτή του Άλεξ και του Κρις και δείχνει να είναι εντελώς απομονωμένη μέσα στην ομάδα.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην κόκκινη παραλία με την Ανθή Σαλαγκούδη καθώς οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας επιτέθηκαν χτες στην παίκτρια, σημειώνοντας πως δεν προσφέρει σχεδόν τίποτε στην ομάδα! Οι συμπαίκτες της την κατηγορούν ότι δεν συνεισφέρει ούτε αγωνιστικά, ούτε όμως στην καλύβα και ψάχνουν τρόπο να την ξεφορτωθούν.

Με τις δύο παίκτριες να βρίσκονται σε δεινή θέση μέσα στην ίδια τους την ομάδα και να μην αντέχουν άλλο την ψυχολογική πίεση, η παραγωγή του Survivor εξετάζει το ενδεχόμενο για μια ενδεχόμενη ανταλλαγή των δύο κοριτσιών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεδομένου ότι οι επιδόσεις και των δύο αγωνιστικά είναι χαμηλές, πιθανότατα δεν θα υπάρξει γκρίνια στους μπλε και τους κόκκινους.

Διαβάστε επίσης  Οι δικοί μου αγαπημένοι Daft Punk! - Του Ανδρέα Γαρυφαλή

Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα στις επόμενες μέρες να δούμε την ανταλλαγή ανάμεσα στις δύο πολυσυζητημένες παίκτριες. Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί και από την αποχώρηση της εβδομάδας, καθώς δεν αποκλείεται να είναι και οι δύο υποψήφιες εφόσον οι ασυλίες πάνε 1-1 και μια να αποχωρήσει έτσι κι αλλιώς. Εν αναμονή των ραγδαίων εξελίξεων λοιπόν…

 

 

Πηγή: reader.gr