Ακονίζουν τα μαχαίρια τους ο Στέφανος και ο Ιωάννης στο πλατό του MasterChef!

 

Άγρια κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει στο πλατό του MasterChef ανάμεσα στον Ιωάννη και τον Στέφανο. Ο Ιωάννης, ο οποίος νίκησε στη δοκιμασία του Mystery Box, χρησιμοποίησε το πλεονέκτημά του για να απαγορεύσει την είσοδο στην αποθήκη τροφίμων στον Στέφανο, ο οποίος είχε λίγα υλικά για να μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας.

Μάλιστα, η Μαρίνα δήλωσε πως οι δύο παίκτες τσακώνονται για… τα μάτια της Μαρίας: «Είναι σαν τα κοκόρια που τσακώνονται για μια γυναίκα! Ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον Στέφανο, μετά έκανε παρέα με τον Γιάννη, τώρα με τον Αλέξανδρο. Οι παρέες στο σπίτι μεγαλώνουν…», άφησε να εννοηθεί η Μαρίνα.

 

 

Η κόντρα τους συνεχίστηκε και μετά το Mystery Box οπότε και ο Ιωάννης ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Στέφανου και του έδωσε ντισαβαντάζ.

Όταν τελείωσε το τεστ δημιουργικότητας όμως τα πράγματα ανατράπηκαν ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

Ο Στέφανος εμφάνισε ένα μιλφέιγ θαλασσινών που δεν άρεσε καθόλου στους κριτές και μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης τον ρώτησε με τι ψυχολογία μαγείρεψε, με τον παίκτη να δηλώνει ότι μαγείρεψε με θυμό. «Είναι πολύ κακό, είναι πολύ δυσάρεστο» του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στη γαλαρία, Πάνος και Διονύσης έκαναν πάρτι χωρίς όμως να υπολογίζουν το τι θα έλεγαν οι κριτές στον αρχηγό τους. Ο Ιωάννης παρουσίασε νιγκίρι μόνο που οι κριτές είχαν άλλη άποψη. Ο παίκτης όχι μόνο δεν είχε φερθεί καλά στο ψάρι αλλά και το βασικό του υλικό που ήταν η παπάγια δεν ήταν τελικά τόσο… βασικό. «Δεν ήταν καλό ούτε δημιουργικό» του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενώ και ο ίδιος στο booth χαρακτήρισε το πιάτο του «ντροπή».

Αν κρίνουμε λοιπόν από τα λεγόμενα των 3 κριτών, Ιωάννης και Στέφανος θα κονταροχτυπηθούν ως προτεινόμενοι για αποχώρηση.

 

 

Πηγή: reader.gr