Σε ροντέο κόντεψε να μετατραπεί στο σπίτι του MasterChef μετά από μία ενέργεια του Πάνου να πικάρει κάποιους συμπαίκτες του, με τον Στέφανο ν’ αντιδρά και τους δύο παίκτες να κοντεύουν να έρθουν στα χέρια.

 

Ένταση προκλήθηκε στο σπίτι του MasterChef μετά τη δοκιμασία αποχώρησης με τον Στέφανο και τον Πάνο παραλίγο να πιαστούν στα χεριά.

Μετά το τεστ δημιουργικότητας, οι κριτές έκριναν ότι τις πιο αδύναμες προσπάθειες είχαν ο Στέφανος, ο Κωστής, η Κωνσταντίνα, ο Ιωάννης και η Βίλλη.

Όμως ο Νίκος αποφάσισε να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και να σώσει τη Βίλλη, τη θέση της οποίας πήρε η Μαρία Φίλογλου.

Έτσι στη δοκιμασία αποχώρησης συμμετείχαν ο Στέφανος, ο Κωστής, η Κωνσταντίνα, ο Ιωάννης και η Μαρία Φίλογλου.

Πρώτος επέστρεψε στο σπίτι ο Στέφανος, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές με το πιάτο αντιγραφής που παρουσίασε καθώς πήρε το πρώτο 10αρι που δόθηκε φέτος στον διαγωνισμό.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι ο Κωστής και η Κωνσταντίνα και έμενε μία θέση ανάμεσα στον Ιωάννη και στην κυρία Μαρία.

Διαβάστε επίσης  Και τις απόκριες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bras de Frères!

Αρχικά γύρισε η κυρία Μαρία, με τους παίκτες να θεωρούν ότι αποχώρησε ο Ιωάννης και κάποιοι εξ αυτών ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Ωστόσο τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η Μαρία Φίλογλου, η οποία επειδή δεν ήταν προετοιμασμένη για τη δοκιμασία αποχώρησης, γύρισε στο σπίτι με την άδεια της παραγωγής για να μαζέψει τα πράγματα της.

Μόλις επέστρεψε ο Ιωάννης, ο οποίος δεν είναι και από τους πιο αγαπημένους παίκτες στο σπίτι, ο Πάνος άρχισε να φωνάζει «Ξύδι, ξύδι, παιδιά, έχει μέσα ξύδια».

Θέλοντας λοιπόν να πικάρει όσους δεν χάρηκαν από την επιστροφή του Ιωάννη τοποθέτησε τρία μπουκάλια με ξύδι πάνω στο τραπέζι.

Πρώτη εκνευρίστηκε από τη συγκεκριμένη κίνηση η Λία που σχολίασε χαρακτηριστικά «η κόρη μου που είναι 4 χρόνων είναι πολύ πιο ώριμη από εσάς».

Μάλιστα η κίνηση δεν άρεσε σε αρκετούς παίκτες γιατί δεν είχε αποχωρήσει ακόμα η κυρία Μαρία, με τον Στέφανο ν’ αντιδρά και να κατευθύνεται προς το μέρος του Πάνου λέγοντας:

Διαβάστε επίσης  Issue 788

«Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις να τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ».

«Είμαι σε κάποια μέσα στην κουζίνα και ακούω τον Ράπτη να φωνάζει “τι λέει χαρήκατε και μετά σας την έφερε”, κάτι τέτοιο άκουσα. Τρελαίνομαι. Να θα χαιρόμουν. Τι πρόβλημα υπάρχει δικηγόρος τους είσαι;», είπε στην κάμερα ο Στέφανος.

Από την πλευρά του ο Πάνος δήλωσε: «Είπα κάποια πράγματα πάνω στον θυμό μου στην κάμερα, για τα οποία δεν μετανιώνω. Είπα στη Λία, ξύδι, ξύδι, πετάχτηκε και ο Στέφανος σαν τσουσούνι».

Σε άλλο στιγμιότυπο πάει ο Πάνος να προσεγγίσει τον Στέφανο, με τον τελευταίο να του λέει «Πας να πουλήσεις μαγκιά, μην έρχεσαι κοντά μου».

Τελικά παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και η λογομαχία σταμάτησε κάπου εκεί.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Πάνου πάντως δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα ούτε από τον Ιωάννη, ο οποίος χαρακτήρισε «παιδιάστικη».

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

 

 

Πηγή: reader.gr