Καμία σχέση με τις αμοιβές που έχει ακουστεί ότι παίρνουν οι παίκτες του Survivor…

 

Το νέο ριάλιτι του Alpha, Battle of Couples έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ σε ρόλο couples coach στη βίλα θα είναι η Σάσα Σταμάτη.

Ο Παναγιώτης και η Σάσα έχουν δύο πολύ ξεχωριστούς ρόλους, με τον πρώτο να είναι ο παρουσιαστής στην αρένα, εκείνος που θα “τρέχει” τις δοκιμασίες, θα τους κόβει τα βραχιόλια στην Τελετή των Βραχιολιών, θα παρουσιάζει τις δοκιμασίες αποχώρησης.

Το συγκεκριμένο reality έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα!

Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι!

Όσο για την αμοιβή των παικτών; Καμία σχέση με τις αμοιβές που έχει ακουστεί ότι παίρνουν οι παίκτες του Survivor, αφού η αμοιβή του κάθε ζευγαριού είναι 4000 – 5000 ευρώ, άρα 2000- 2500 το κάθε μέλος του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Πηγή: reader.gr