Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη να έφυγε από το Survivor, όμως η παρουσία της συνεχίζει να σχολιάζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Αν και η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε από το Survivor, ένα μεγάλο μέρος του χθεσινού επεισοδίου αναλώθηκε σε εκείνη… Βλέπετε, την αποχώρησή της, την σχολίασαν και οι Μπλε και οι Κόκκινοι.

Ο Πάνος Καλίδης ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό τί σημαίνει για την ομάδα του η αποχώρηση της και εκείνος απάντησε ότι δεν ευχάριστο για τους μπλε, καθώς ήταν ένα ήρεμο κορίτσι και κυρίως ήταν δύο εύκολοι πόντοι για την ομάδα του σε κάθε αγώνα…

«Την συμπαθούσα, ευγενικό κορίτσι, ευχάριστη και πολύ προσγειωμένη πέρα από τα αγωνιστικά που μας βοηθούσε. Είναι φοβερό κορίτσι, ξενέρωσα. Μας έδινε πόντους. Αυξάνεται η δυναμική των κόκκινων και μειώνεται η δική μας γιατί η Ανθή ήταν δύο εύκολοι πόντοι για εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και παίκτης των μπλε.

 

Φυσικά αντίθετα είναι τα συναισθήματα των Κόκκινων, που νιώθουν που έφυγε ένα βαρίδι απ την ομάδα τους με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να λέει στην κάμερα: «Επιτέλους εισακούστηκαν οι προσευχές μου, μήπως μπορέσουμε κι εμείς να φάμε κάτι κάποτε, αφού ξεκινάγαμε πάντα από το μείον δύο… Με στενοχώρησε όμως που δεν μας χαιρέτησε, εγώ θα χαιρετούσα και τις δύο ομάδες. Ήμουν έτοιμος να την προσεγγίσω. Έχουμε συνυπάρξει μαζί. Τέτοια απάθεια κι αδιαφορία;»

Ο Ηλίας Μπόγδανος, επίσης των κόκκινων θεώρησε ότι η στάση της δεν ήταν σωστή: «Έδινα τις λιγότερες πιθανότητες να φύγει. Έκανε αρκετά λάθη τις τελευταίες εβδομάδες, ότι μας έδωσε το πέναλτι ήταν εκδικητικό. Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που ο κόσμος δεν την κράτησε στο παιχνίδι. Δεν ήταν πολύ όμορφο αυτό. Πιο πολύ την ψήφιζα επειδή η ίδια δεν προσπαθούσε, όχι τόσο που έχανε.»

Αντίθετη όμως ήταν η άποψη του Νίκου Μπάρτζη των μπλε απ τον συμπαίκτη του Καλίδη, που αναφερόμενος στο θέμα είπε: Πώς είναι δυνατόν να ξεκίναγαν με -2 με την Σαλαγκούδη όταν έπαιζε μόνο ένα παιχνίδι και όταν έπαιζε; Αφού της έλεγαν να μην παίξει, ή την έστελναν στο γιατρό για να χάσει τον αγώνα…

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

πηγή: http://gazzetta.gr