Το ριάλιτι δεν έχει μόνο μαγειρικές κόντρες, έχει και προσωπικές

 

Όσο το MasterChef προχωράει τόσο ο ανταγωνισμός ανεβαίνει και οι κόντρες μεγαλώνουν. Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει τόσο με τις μαγειρικές του ικανότητες όσο και με το χαρακτήρα που βγάζει μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Ιωάννης.

Ο Ιωάννης λοιπόν που έχει καταφέρει να γίνει αντιπαθής στους συμπαίκτες του ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση και έτσι κλήθηκε να μονομαχήσει για την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Καθώς, όμως, μαγείρευε μπροστά στους κριτές, ο παίκτης του MasterChef θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του! «Με τον Στέφανο είχαμε απλά μια κόντρα μαγειρική, τίποτα παραπάνω. Ούτε ανταλλάξαμε άσχημες κουβέντες ποτέ μεταξύ μας, ούτε βριστήκαμε ούτε χωρίσαμε στρατόπεδα. Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν» σημείωσε.

«Ο μοναδικός που με ενοχλούσε υπερβολικά μες στο σπίτι και τον διώξαμε νύχτα με τον Διονύση ήταν ο Κωστής» πρόσθεσε αιχμηρά στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής. «Ήταν ψεύτης, ήταν υποκριτής και ρουφιάνος! Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που δεν ήθελα μέσα στο σπίτι και ούτε τον θέλω να ‘ρθει ποτέ ξανά μέσα στο σπίτι. Ούτε και θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου. Με όλα τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα και δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Αρκεί να μην είσαι υποκριτής, ψεύτης και ρουφιάνος» , συμπλήρωσε ο Ιωάννης στο MasterChef.

Διαβάστε επίσης  Κάποια άγνωστα τρικ του iPhone

 

 

Τη γλίτωσε ο Ιωάννης, αποχώρησε ο Αλέξανδρος

Κατά τα άλλα ο Ιωάννης κατάφερε να παραμείνει στο MasterChef καθώς αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου ήταν τελικά ο Αλέξανδρος Ακριτίδης. Ο παίκτης σύμφωνα με την κριτική επιτροπή μαγείρεψε το χειρότερο πιάτο στη δοκιμασία αποχώρησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις προσπάθειες έξι διαγωνιζομένων οι οποίοι και βρέθηκαν να μονομαχούν για την παραμονή τους. Μια διαδικασία απαιτητική και για τις δύο πλευρές μέχρι οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάρουν την τελική τους απόφαση.

 

 

Πηγή: protothema.gr