Ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί δεν τάγκαρε τον Γιώργο Μαζωνάκη.

 

Συνταγάρες με τρία υλικά, δημοφιλή εύκολα πιάτα του Tik Tok, αλοιφές για τη σωστή, πρόστυχη Τσικνοπέμπτη, την εμφάνιση του στο Ready Steady Cook του BBC. Αυτά είναι τα πιο πρόσφατα τιτιβίσματα του Άκη Πετρετζίκη. Α και για το Survivor (Oh well..) του οποίου είναι φανατικός τηλεθεατής (δεν ξέρω τι λέει το Masterchef για αυτό). Και περιέργως σήμερα το παρακάτω.

 

 

Ο Άκης Πετρετζίκης γίνεται 37 ετών σήμερα και εύχεται στον 53χρόνο Κυριάκο Μητσοτάκη χρόνια πολλά για τα γενέθλια του. Από κάθε social λογαριασμό του.

 

 

Τι άλλο θα μπορούσε να αναρτήσει σήμερα και να ταγκάρει ο Άκης Πετρετζίκης; Ας τον βοηθήσουμε: σαν σήμερα ο εξερευνητής Χριστόφορος Κολόμβος επιστρέφει στη Λισαβόνα (Πορτογαλία) από το ταξίδι του στις σημερινές Μπαχάμες και άλλα νησιά της Καραϊβικής, γεννήθηκε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (1851) αλλά και ο Ηλίας Βενέζης (1904).

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

 

Θα μπορούσε κάλλιστα να ταγκάρει τον Χρήστο Φερεντίνο που γίνεται σήμερα 52 ετών. Ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί δεν τάγκαρε τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Άρχοντα της πίστας που σήμερα γίνεται 49 ετών και είναι καλημεράκιας.

 

 

Να σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός είναι πιο επιδραστικός influencer αν λάβουμε υπόψιν τους followers του στο Twitter από τον Άκη.

 

 

Πηγή: provocateur.gr