Μία υπέροχη αθλητικολοιμωξιολογική γκάφα αποκαλύπτει το ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μία μικρή παρεξήγηση φαίνεται ότι ήταν το πιo hot στη σημερινή σύσκεψη των λοιμωξιολόγων, αγαπητές φίλες και φίλοι. Οι επιστήμονες . Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, τα πήραν στο κρανίο όταν διαπίστωσαν ότι προχτές απαγορεύτηκε κατά λάθος ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και η Football League.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε προχτές ο Νίκος Χαρδαλιάς, τα νέα μέτρα επιβάλλουν να επιτραπούν μόνο τα επαγγελματικά αθλήματα, δηλαδή το ποδόσφαιρο (Super League, Super League 2), η Α1 Ανδρών στο μπάσκετ (Basket League) και η Α1 Ανδρών του βόλεϊ (Volley League). Όπως είπε:


«Εξαιρείται η χρησιμοποίηση εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών α) των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League και Super League 2, την Basket League και Volley League Και μόνο στις διεθνείς ευρωπαϊκές διοργανώσεις των διεθνών Ομοσπονδιών. Όλα τα άλλα τα πρωταθλήματα αναστέλλονται για τις επόμενες ημέρες.»


Εκεί ακριβώς έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αιτία για το κλείσιμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού ήταν ότι οι λοιμωξιολόγοι μπέρδεψαν τα κρούσματα στο βόλεϊ ανδρών με τα κρούσματα στο βόλεϊ γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, αντιλήφθηκαν λανθασμένα ότι τα περισσότερα κρούσματα είναι στο γυναικείο βόλεϊ.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

Αυτό με τη σειρά του οδήγησε στο συμπέρασμα ότι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τα πράγματα είναι πολύ λιγότερο ασφαλή, επειδή εκεί δεν εφαρμόζονται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως υποτίθεται ότι κάνουν οι επαγγελματικές κατηγορίες. Τελικά αυτό που είχε συμβεί είναι ότι οι λοιμωξιολόγοι πίστευαν ότι το βόλεϊ της Σύρου είναι γυναικών και όχι ανδρών, οπότε θεώρησαν ότι τα κρούσματα στο νησί αυξήθηκαν εξαιτίας του ματς Σύρος – Φίλιππος Βέροιας.

Έτσι, οι κ.κ. Μαυρωτάς και Αυγενάκης χρησιμοποίησαν πίνακες και στοιχεία για να δείξουν ότι η κατάσταση στον οργανωμένο αθλητισμό είναι υπό έλεγχο και ζήτησαν να ανοίξουν αμέσως τα πρωταθλήματα και οι προπονήσεις που έκλεισαν. Υποστήριξαν ότι αν αυτό δε συμβεί, ο αθλητισμός στη χώρα θα πάει κατά διαόλου. Ακόμη, δέχτηκαν προκαταβολικά το να γίνουν πιο αυστηρές οι προϋποθέσεις (τεστ 48 ώρες πριν τα ματς π.χ.). Τέλος, εξοργίστηκαν γιατί ο αθλητισμός έκλεισε χωρίς να ενημερωθούν για το λουκέτο ή να συμμετάσχουν στη σύσκεψη.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Εξαιρετικό σερβίς από τους λοιμωξιολόγους πάντως, εμείς δεν τους το είχαμε.

 

Πηγή: luben.tv