Η μάχη για την ασυλία, ο βασιλιάς και ο πρίγκιπας, η διαφωνία Κοψιδά και Τριαντάφυλλου και η Άντζελα Δημητρίου – Δείτε βίντεο

 

Η βόλτα με το κότερο και το πλουσιοπάρχο γεύμα δεν έφεραν τους μπλε του Survivor 4 πιο κοντά. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως έχουν χωριστεί σε δυο υποομάδες.

Του Τζειμς Καφετζή αποτελούμενη από Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη και τους «γνωστους» μεταξύ τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Ταβλαδάκη, Χριστίνα Κεφαλά και Πάνο Καλίδη. Οι… παλιοί στο παιχνίδι επιβίωσης Ελευθερία Ελευθερίου και Αλέξης Παππάς φαίνεται να κινούνται πιο ανεξάρτητα, αλλά σίγουρα αντίθετα από την παρέα του Ροδίτη πρώην αρχηγού των μπλε.

Η ήττα των μπλε στο κουίζ ερωτήσεων ήταν αφορμή να ξεσπάσει νέα κόντρα και αυτή τη φορά απέναντι στον Τζέιμς βρέθηκε ο Γιώργος Ταβλαδάκης. «Αν ο Τζέιμς είναι πρίγκιπας, εγώ είμαι βασιλιάς» είπε ο 37χρονος Κρητικός.

 

 

Πιο ενωτικό το κλίμα στην κόκκινη ομάδα με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί και να επιστρέψει το γούρι στην ομάδα και οι νίκες. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ψυχολογία των αντιπάλων με τον Γιώργο Κοψιδά να διαφωνεί και να επιχειρούν οι δυο τους να επιχειρηματολογήσουν για το ποιος έχει δίκιο.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

 

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τζειμς για τη στρατηγική του και αν είχε αποτέλεσμα να βγάλει τον Πάνο Καλίδη απέναντι σε Αλέξης παππά και Κρις Σταμούλη, με τον Τζέιμς να λέει ότι νιώθει δικαιωμένος αλλά πλέον έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Ο Καλίδης έδειξε να διαφωνεί. Ο Σάκης Κατσούλης πήρε τον λόγο και προκλήθηκε ένταση με τον Τζειμς.

 

 

Το κακό κλίμα των μπλε βγήκε και στο στίβο μάχης και η κόκκινη ομάδα το εκμεταλλεύτηκε. Τον τελικό πόντο για το 10-6 των κόκκινων πήρε η Νικολέτα κόντρα στην Ελευθερία Ελευθερίου.

 

 

Η ένταση στους μπλε συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα. Ο Τζέιμς δεν αγχώνεται αν θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, αλλά ήταν στεναχωρημένος με τους Σάκη και Πάνο σχετικά με τον σεβασμό, με τον Τριαντάφυλλό να ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά.

 

 

Η νίκη των κόκκινων ήρθε πιο εύκολα από ότι περίμεναν, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αφιερώνει Άντζελα Δημητρίου στον Τζειμς Καφετζή.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

 

Σε ότι αφορά την ατομική ασυλία αυτή την κατέκτησε η Άννα Μαρία Βέλλη και έτσι από την παρέα των τριών θα έμενε… ανέγγιχτη, ενώ θα είχε και την ευκαιρία να χαλάσει με την ψήφο της και την νέα ομάδα των μπλε.

 

 

Αν και ακόμα δεν αποτελεί επίσημα μέλος της νέας υποομάδας των μπλε, ο Αλέξης Παππάς ενημερώθηκε από την Άννα Μαρία ότι ίσως αυτός θα είναι η επιλογής της, με το σχόλιο του ηθοποιού να περιλαμβάνει και… τροχό και φτωχό.

 

 

Στο συμβούλιο αν και όλοι περίμεναν πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα ήταν ο Τζέιμς Καφετζής τελικά υπήρξε μικρή ανατροπή και βγήκε στον… τάκο ο φίλος του Νίκος Μπάρτζής.

 

Πηγή: protothema.gr