«Ήταν επιλογή μου να συμμετέχω, δεν αποποιούμαι κάτι. Το είδα τελείως κυνικά»

 

 

Mετά την αποχώρησή της για λόγους υγείας από το Survivor, η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακόγιαννη. Αφού αναφέρθηκε στο Survivor, μίλησε και για την αρχή της καριέρας της τονίζοντας πράγματα που την είχαν ενοχλήσει.

Αρχικά μίλησε για την ανταπόκριση του κοινού, όταν άρχισε να συμμετέχει στα χιουμοριστικά βίντεο του Netwix. «Ο μεγάλος χαμός έγινε με το Netwix, όπου πολλά βίντεο έγιναν viral και δεν καταλάβαινες πότε τα έβλεπε ο καθένας, αυτό ήταν το σοκαριστικό. Το αστείο ήταν που νόμιζαν πως άλλη ήταν η κοπέλα στο “Splash”, άλλη χόρευε στο “Caliente”, άλλη έπαιζε στο Netwix και άλλη ήταν η κοπέλα στο ραδιόφωνο. Μέχρι και τώρα, που έγινε επιτέλους η σύζευξη, νόμιζαν ότι άλλη είναι η Έλενα Κρεμλίδου κι άλλη η Mariposa!», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Στην ερώτηση αν ένιωσε αμήχανα επειδή σε πολλά σκετς τόνιζαν τα οπίσθιά της, η Έλενα Κρεμλίδου ήταν ξεκάθαρη «Ήταν εμφανής ο σεξισμός στα περισσότερα βίντεο, αλλά εννοείται ότι ήταν επιλογή μου να συμμετέχω, δεν αποποιούμαι κάτι. Το είδα τελείως κυνικά, ότι απλά είναι ένας ρόλος, που θα μπορούσε να υποδυθεί οποιαδήποτε κοπέλα με καλλίγραμμο σώμα, δεχόμουν οδηγίες και τις ακολουθούσα. Το λυπηρό είναι όταν συγχέουμε τον ρόλο με τον άνθρωπο που τον υποδύεται. Νομίζω ότι στο “Survivor” έδειξα την Έλενα σε όλες τις πτυχές της, επομένως ο κόσμος άφησε στην άκρη τους ρόλους».

 

 

Όσο για την σεξιστική δήλωση που έχουν πει για το πρόσωπό της πως «αν δεν είχες την πίσω όψη σου, δεν θα σε ήξερε κανείς», η Mariposa παραδέχεται «Φυσικά, ακόμα και σήμερα μου το λένε συνέχεια. Γενικά δεν απαντάω, αλλά υπάρχουν τόσες ωραίες απαντήσεις που μπορείς να δώσεις σε αυτούς τους ανθρώπους… Πολλές γυναίκες είναι πιο όμορφες από μένα και έχουν πολύ πιο ωραίο κορμί, αλλά δεν αρκεί η ομορφιά, χρειάζεται και σκληρή δουλειά. Το έχουν αποδείξει πολλές κοπέλες σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχουν φτάσει πολύ ψηλά στο επάγγελμά τους, ανεξάρτητα από την εμφάνιση. Από 19 χρόνων έχω δουλέψει σκληρά σε ό,τι επέλεξα να κάνω στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

 

Πηγή: reader.gr