Οι πρώτες δηλώσεις της παίκτριας που έκανε το μοιραίο λάθος και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής χωρίς οι κριτές να δοκιμάσουν το πιάτο της

 

 

Η Ηρώ Περουλάκη, ήταν η παίκτρια που είδε χθες βράδυ την πόρτα της εξόδου από το MasterChef. Η αποχώρησή της έγινε με συνοπτικές διαδικασίες καθώς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του πιάτου της έπεσε ο πουρές και τον μάζεψε από τον πάγκο με σκοπό να τον σερβίρει στους κριτές.

Η ίδια βγήκε σήμερα με σύνδεση μέσω Skype στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για το μαγειρικό της «ταξίδι», για το ασυγχώρητο λάθος που έκανε αλλά και για την Μαρίνα.

«Ήταν μια έντονη εμπειρία με πολλές συγκινήσεις και ανταγωνισμό. Πιστεύω πολύ στη Μαργαρίτα και στις δυνατότητές της, θα πάει πολύ μακριά και θα έχει ένα λαμπρό μέλλον. Η αποχώρησή μου ήταν δίκαιη με βάση τον υγειονομικό κανόνα του παιχνιδιού, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό. Υπήρξε αστοχία με το μπλέντερ και αυτό ήταν οδηγός για μια εξέλιξη πραγμάτων όχι και τόσο καλή γιατί το ένα λάθος έφερε το άλλο. Έκανα το λάθος, δεν μπορούσα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα κρίνω εγώ τη Μαρίνα, ο εξώστης πρέπει να βοηθάει τα παιδιά που είναι κάτω και όχι να τα στέλνει μια ώρα νωρίτερα», είπε αρχικά η Ηρώ Περουλάκη.

Διαβάστε επίσης  Septemberfest 2023 @ Πλατεία Κατεχάκη (30/9)

Η Ηρώ Περουλάκη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αυτό είναι το άσχημο του διαγωνισμού, η στρατηγική, όμως είναι εδώ ο κόσμος να το δει, το έχει κρίνει και η Μαρίνα έβαλε τα χεράκια της κι έβγαλε τα ματάκια της. Εγώ άκουγα επιλεκτικά τον εξώστη, εκείνη τη στιγμή άκουσα τη Μαρίνα που μου σπάει λίγο τα νεύρα. Δε θα δώσω όμως ευθύνες σε κανέναν, εγώ μαγείρευα εκείνη την ώρα και έπρεπε να δείξω τη μαγειρική μου αντίληψη. Επηρεάστηκα από καταστάσεις μέσα στο σπίτι, υπήρχαν εντάσεις, ίντριγκες, κάτι που εγώ δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω σε τόσο υψηλό βαθμό και γι’ αυτό αποχώρησα. Αποχώρησα χαρούμενη και είμαι καλά με τον εαυτό μου».

 

 

Πηγή: protothema.gr