Ο Ντάφυ ως Νονός… «Θα τους κάνει μια προσφορά την οποία δεν μπορουν να αρνηθούν».

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος προχώρησε σε μια αποκάλυψη, αναφέροντας ότι ο Τριαντάφυλλος ήθελε να δωροδοκήσει εκείνον και τον Κόρο, για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι

Η ψηφοφορία, μετά το αγώνισμα της δεύτερης ασυλία, έσπειρε τη διχόνοια στην κόκκινη ομάδα, με τον Τριαντάφυλλο να απομονώνεται απ’ όλους στο Survivor 4. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μάλιστα, υποστήριξε πως ο τραγουδιστής πρότεινε σε εκείνον και τον Κόρο να τους δώσει 2.000 ευρώ για να κρατηθεί στο παιχνίδι.

 

 

Πιο συγκεκριμένα είπε «Ο Τριαντάφυλλος πριν από το Συμβούλιο ήταν αρκετά αγχωμένος. Με είχε πιάσει περίπου δέκα φορές και με πίεζε, να μιλήσω με τον Κόρο για να μου πει ποιον θα προτείνει υποψήφιο με την ατομική ασυλία που είχε κερδίσει. Με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα. Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό στο παιχνίδι. Είμαι πολύ ηθικός άνθρωπος» αποκάλυψε, αρχικά, ο Ασημακόπουλος και συνέχισε: «Μετά το Συμβούλιο έδειξε έναν άλλο εαυτό. Κάτι που δεν το περίμενα. Φοβήθηκα. Όλη η ομάδα έχει απορήσει. Τον βλέπουμε ότι αλλάζει επικίνδυνα. Εμένα και στον Κόρο μάς πρότεινε να μας δώσει χρηματικό ποσό της τάξεως των 2.000 ευρώ για να μπορέσει να κρατηθεί στο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

 

 

Πηγή: reader.gr