Δημοσιεύματα θέλουν τη Μαρία Λαζαρίδου να έχει έρθει κοντά με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, αλλά και την Ανούς να έχει έρθει κοντά με τον Διονύση

 

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» έκανε δηλώσεις ο MasterChef Πάνος Ιωαννίδης. Ο κριτής του ριάλιτι αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στον φετινό κύκλο στον οποίο οι κόντρες και οι εντάσεις είναι συνεχείς.

Ο ίδιος ρωτήθηκε παράλληλα και για τα ζευγάρια του παιχνιδιού. Φήμες και δημοσιεύματα θέλουν τη Μαρία Λαζαρίδου να έχει έρθει κοντά με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, αλλά και την Ανούς να έχει έρθει κοντά με τον Διονύση.

«Δε γνωρίζω αν υπάρχουν ζευγάρια στο παιχνίδι. Εμείς είμαστε μόνο στις διαδικασίες του παιχνιδιού στο στούντιο. Το τι κάνουν οι παίκτες μεταξύ τους, αυτό είναι δικό τους θέμα. Εμείς όπως έχετε παρατηρήσει σε όλα τα MasterChef, απέχουμε. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι συντονισμού της ροής των παιχνιδιού και των διαδικασιών. Αυτό μας ενδιαφέρει. Και να κρατάμε βέβαια τις ισορροπίες πάνω στη ροή του παιχνιδιού. Δεν είναι δουλειά μας να μπαίνουμε σε προσωπικές διαμάχες και το τι κάνει ο καθένας μεταξύ του. Αυτά δεν μας αφορούν» εξήγησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

 

Πηγή: protothema.gr