Tο Netflix είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και φυσικά έχει κάνει αμέτρητες επιτυχίες, ωστόσο δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται και ίσως γίνει μια αμφιλεγόμενη κίνηση.

 

Όπως λέγεται σκοπεύει να σταματήσει το μοίρασμα των κωδικών, για τους οποίους δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός, καθώς από ένας μέχρι και τέσσερις χρήστες με βάση τα εκάστοτε πακέτα μπορούσαν να είναι στον ίδιο λογαριασμό.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, διάφοροι χρήστες σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον στην οθόνη τους ένα μήνυμα στο οποίο καλούνται να επιβεβαιώσουν αν είναι χρήστες του λογαριασμού από τον οποίον βλέπουν Netflix. Aν η απάντηση είναι αρνητική (δηλαδή δεν είναι ο κάτοχος), τότε καλούνται να πληρώσουν συνδρομή για να δουν κάποιο πρόγραμμα.

Η επίσημη απάντηση του Netflix είναι η εξής: «Αυτό το τεστ έχει στόχο να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τους κωδικούς έχουν την έγκριση να το κάνουν» και μένει να δούμε αν θα αλλάξει τελείως ο τρόπος που η πλατφόρμα θα χειρίζεται τους λογαριασμούς των χρηστών.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Το Netflix έχει ξεπεράσει τα 200 εκ. συνδρομητές μετά και το 2020, ωστόσο το γεγονός πως με αυτή τη διαδικασία έχει χασούρα (δηλαδή από το μοίρασμα των κωδικών, όπως και όλες οι πλατφόρμες), μπορεί να την κάνουν να αλλάξει τακτική.

Με το Disney+ να έχει πλέον πάνω από 100 εκ. συνδρομητές σε 1,5 χρόνο μένει να δούμε τι βήματα θα ακολουθηθούν και πόσο συμφέρει αυτό.

 

Πηγή: cineramen.gr