Είναι χρέος μας να κρατήσουμε ζωντανή αυτή τη γιορτή και να μην επιτρέψουμε να χαθεί μέσα στη μαυρίλα της εποχής που ζούμε…Ανεβάστε ότι πιο Αποκριάτικο μπορείτε και δώστε μια υπόσχεση για μία τεράστια συμμετοχή που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο το 2022…σα να ήταν η πρώτη μας φορά!

 

Και να σκεφτείς ότι πριν πολλά χρόνια δεν συμπαθούσα τις Απόκριες.

Ναι…ήμουν από αυτους που δεν τρελαινόταν με την ιδέα, σπάνια ντυνόμουν και ακόμα σπανιότερα πήγαινα σε party μεταμφιεσμένος.

 

 

Μάλλον όμως η ζωή βάλθηκε να μου αλλάξει γνώμη. Την τελευταία δεκαετία γύρισα σχεδόν όλο το νησί τις Απόκριες για να γίνω ένα με τους χιλιάδες καρναβαλιστές που συνάντησα. Λίγο η μούρλα μου, λίγο ο ήχος μου και ίσως ακόμα περισσότερο η επαφή μου με το κοινό, όλα έγιναν ένα μαγικό μπλέξιμο.

 

 

Έτσι βρέθηκα να παίζω στο καρναβάλι των Καλυβών, της Σούδας, της Παλαιόχωρας, της Κισσάμου και πέρυσι θα έκανα την παρθενική μου εμφάνιση στο καρναβάλι του Ρεθύμνου. Έπαιξα σε παρελάσεις, street parties, afterparties, preparties, events σε clubs, έστησα δικά μου parties…και τι δεν έχω κάνει τις Απόκριες…

Διαβάστε επίσης  "Ανάσταση στο Στενό" Street Party @ Just Veronesi + Block 38 Spirits & Bites (04/5)

 

 

Πως μπορώ να ξεχάσω ότι σε 96 ώρες είχα κοιμηθεί μόλις 6 ώρες κι’όμως η ενέργεια του κόσμου μου έδινε τη δύναμη να συνεχίζω να παίζω non stop, με την ίδια ένταση.

10 χρόνια μετά απολαμβάνω αυτές τις μέρες όσο τίποτα. Απολαμβάνω την ελευθερία του κόσμου που φοράει τη μάσκα και γίνεται άλλος άνθρωπος. Πιο ανέμελος, χωρίς ταμπού, ντροπές και επιφυλάξεις…έτοιμος να χορέψει, να εκτονωθεί, να τα δώσει όλα για να ξεφύγει από την δική του καθημερινότητα.

 

 

…και έρχεται αυτή η περυσινή σφαλιάρα… “απαγορεύονται τα καρναβάλια” …η πρώτη κρυάδα που ίσως επειδή ήταν και η αρχή του lockdown δεν πρόλαβα να τη συνειδητοποιήσω.

Όμως φέτος και έπειτα από ένα χρόνο κλεισούρας μου χτύπησε πολύ πιο δυνατά….εεεεε…τι γίνεται ρε παιδιά;;; πόσο ακόμα θα στερηθούμε τη διασκέδαση μας;;; Δε θέλουμε άλλο αυτές τις μάσκες που φοράμε ένα χρόνο τώρα…θέλουμε τις άλλες…τις αποκριάτικες, τις fun, τις χρωματιστές…εκείνες που μας δίνουν χαμόγελο, ανεμελιά, διασκέδαση, αισιοδοξία…αυτές που για λίγες ώρες, για λίγες μέρες μας πάνε αλλού…μακριά από τα προβλήματα και τις έννοιες μας…

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

 

Είναι χρέος μας να κρατήσουμε ζωντανή αυτή τη γιορτή και να μην επιτρέψουμε να χαθεί μέσα στη μαυρίλα της εποχής που ζούμε…

Ανεβάστε ότι πιο Αποκριάτικο μπορείτε και δώστε μια υπόσχεση για μία τεράστια συμμετοχή που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο το 2022…σα να ήταν η πρώτη μας φορά!

 

 

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους καρναβαλιστές

Οι αναμνήσεις μαζί σας είναι ακόμα πολύ ζωντανές!

Andreasondecks

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/