Απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους

 

Για κάποιους ανθρώπους, το να είναι σε σχέση σημαίνει ότι θέλουν να είναι συνεχώς μαζί με τον σύντροφό τους. Θέλουν να κάνουν τα πάντα μαζί, να πηγαίνουν παντού μαζί και να ξοδεύουν κάθε λεπτό μαζί. Κι ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό αν είναι αυτό που θέλεις κι εσύ, δεν είναι η ιδανική συνθήκη για όλους.

Υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν το χώρο τους -ακόμα και όταν δεν είναι σε σχέση. Αν έχεις σχέση με ένα από τα παρακάτω ζώδια, που απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους, πρέπει να του δώσεις χώρο.

 

zodia chillin

Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια του κύκλου και παρόλα αυτά μπαίνει αμέσως σε μια σχέση. Αυτό ακούγεται αντιφατικό αλλά προκύπτει από την ανυπόμονη πλευρά του. Γοητεύεται και ενθουσιάζεται από διάφορα, ειδικά όταν εμπεριέχουν πρόκληση. Ζει για το κυνήγι. Όταν όμως είναι σε σχέση, απαιτεί να έχει την ελευθερία να είναι ο αυθόρμητος εαυτός του.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 787: Ο Αλέξης επέστρεψε...

 

zodia chillin

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός. Συχνά έχει μεγάλο κύκλο φίλων. Επίσης, είναι πολύ περίεργος και δεν αντέχει την βαρεμάρα και για αυτό είναι πάντα σε κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι κάνει σχέση με ανθρώπους που μπορούν να ακολουθήσουν αυτή την εγρήγορση αλλά που έχουν και την ίδια ανάγκη για αναζήτηση εμπειριών μόνοι τους και έτσι έχουν να ανταλλάξουν και πληροφορίες για αυτές.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει τη φήμη ότι δύσκολα μπαίνει σε σχέση λόγω της ανεξαρτησίας του. Είναι σε σχέση γιατί θέλει να είναι και όχι γιατί πρέπει και δεν αντέχει να πιέζεται σε καμία κατάσταση αν δεν είναι ευτυχισμένος. Όσο περισσότερο προσπαθήσεις να τον κρατήσεις, τόσο περισσότερο θα αναζητήσει μια έξοδο διαφυγής.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δίνει μεγάλη σημασία στην ελευθερία του γιατί δεν τα πάει καλά με τους αγνώστους και νιώθει περιορισμένος από κάθε πίεση που θα πρέπει να διαχειριστεί. Χαράσσει το δικό του μονοπάτι οπότε συνηθίζει και νιώθει πιο άνετα στο να το κάνει μόνος του. Κι ενώ δεν δυσκολεύεται να τραβήξει την προσοχή, εκείνος γοητεύεται από πολύ συγκεκριμένο τύπο ανθρώπων. Κυρίως από αυτούς που θα τον αφήσουν να είναι ο εαυτός του και δεν θα προσπαθήσουν να τον αλλάξουν.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

 

Πηγή: marieclaire.gr