Διαφορετικοί είναι οι περισσότεροι παίκτες του Survivor μετά από τόσο καιρό παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

 

Η διαφορά στην εμφάνιση των παικτών του Survivor από την ημέρα που πήγαν στον Άγιο Δομίνικο μέχρι σήμερα είναι εμφανής.

Πέρα από τα μαλλιά και τα μούσια (στους άντρες), οι περισσότεροι έχουν αδυνατίσει αρκετά, ενώ κάποιες από τις κοπέλες έχουν πρηστεί κάπως.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή το «Πρωινό», κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι μοιάζουν εντελώς διαφορετικοί.

Ο Τριαντάφυλλος έχει μεγάλη διαφορά, τον οποίο στο «twitter», χαρακτηρίζουν «μαραμένο». Πολύ αδυνατισμένος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα, ενώ η Ελευθερία και η Μαριαλένα φαίνονται σαν να έχουν παχύνει, ωστόσο μάλλον πρόκειται για πρήξιμο λόγω ορμονικών διαταραχών.

Άλλωστε η Μαριαλένα είχε πάει πρόσφατα και στον γιατρό λόγω αυτού του πρηξίματος και είχε κάνει μέχρι και τεστ εγκυμοσύνης.

Εντελώς διαφορετικοί είναι επίσης ο Ασημακόπουλος και ο «Κόρο», ενώ σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα ο Τζέιμς μάλλον έχει παχύνει, αφού όπως είπε ο παρουσιαστής: «Τρώει, έχει κοιλίτσα που φάνηκε προχτές στο αγώνισμα που έπεφτε στο νερό…». Όσον αφορά την Άννα Μαρία Βέλλη ήταν ήδη αρκετά αδύνατη, πριν μπει στο Survivor.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 58:00 του βίντεο

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus