H Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Μάριο Χεζόνια, δηλώνοντας φίλη του Παναθηναϊκού, αλλά και υπέρ της παραμονής του Κροάτη σταρ στην Ελλάδα.

 

«Είμαι ελεύθερη, αλλά πολιορκούμαι. Μου αρέσουν τα αθλήματα και οι άνθρωποι που αθλούνται. Το μπάσκετ αρέσει στον περισσότερο κόσμο. Απολαμβάνω τους αγώνες. Στενές επαφές με όσους παίζουν μπάσκετ δεν έχω», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια» του Fipster στο Youtube.

Στη συνέχεια, όταν ο οικοδεσπότης έγινε πιο πιεστικός και συγκεκριμένος, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκρυψε τη συμπάθειά της για τον αθλητή του «τριφυλλιού»:

«Μου αρέσει να βλέπω μπάσκετ. Δεν έχω στενές επαφές με ανθρώπους που παίζουν μπάσκετ. Αφήστε τον άνθρωπο εκεί που είναι. Βάζει πολλά γκολ και τρίποντα. Είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο και κάνουν τα πάντα για να μείνει στην Ελλάδα. Ό,τι περνάει από το χέρι τους και όχι μόνο από το δικό τους, όπως φαίνεται.»

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

Όταν ρωτήθηκε εάν η ίδια θα κάνει κάτι για να τον κρατήσει στην Ελλάδα, απάντησε: «Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Είναι άλλος χώρος. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, είναι πολύ δυνατός και ψηλός. Δεν έχω δεχθεί φλερτ από τον Χεζόνια, αλλά δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ. Για μένα, είναι να έρθει ένας άνθρωπος κοντά, εγώ δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Τα μηνύματα στο Instagram δεν είναι φλερτ. Μπορεί να είναι συμπάθεια αυτό που λαμβάνω από τον Χεζόνια».

 

 

Η Μαλέσκου άφησε μάλλον το καλύτερο για το τέλος: «Μόλις πήγε να δείξει τη συμπάθειά του, έπεσαν όλοι πάνω του πριν το καταλάβω, φούντωσαν οι φωτιές και σύσσωμος ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κατακλύσει τα social media μου, προσπαθώντας να πιάσουν μια σανίδα σωτηρίας από τη δική μου πλευρά. Εγώ θέλω να μείνει ο άνθρωπος, όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Αν θες να μείνεις, μείνε και εάν θες να φύγεις … ξανασκέψου το!», είπε με νόημα.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

«Έχουν βαρύνει οι πλάτες μου. Το καλοκαίρι θα φανούν όλα, αλλά θεωρώ ότι θα μείνει. Στηρίζουμε Παναθηναϊκό!», σημείωσε η παρουσιάστρια.

 

 

Πηγή: reader.gr