Μία πρωθυπουργική εικόνα προφίλ λυτρωμένη από δυσάρεστα reactions παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του καναλιού

 

Πιο φλέγον από ποτέ είναι το ζήτημα των επιθέσεων στην σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook. Το ότι είναι απλά ένα επαγγελματικό προφίλ, έστω πρωθυπουργικό, δεν έχει καμία σημασία: Πρέπει επειγόντως κάτι να γίνει με τα ενοχλητικά angry reactions, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν ρημάξει τα πρωθυπουργικά posts και επεκτείνονται σιγά σιγά και σε άλλους στόχους.

Ένα δείγμα σε αυτή την κατεύθυνση ίσως ήταν οι φήμες που κυκλοφόρησαν για mute σε ανάγωγους θαμώνες της σελίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δυστυχώς όμως, η ζημιά έχει γίνει και δεν είναι τόσο εύκολο να αποκατασταθεί. Τουλάχιστον προς το παρόν, πρέπει να γίνει κάτι σαν το ψηφιακό make-up, όπως αυτό που έκανε το κανάλι Star. Η άψογη τεχνική του καναλιού δεν πέρασε απαρατήρητη από τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media, οι οποίοι το σχολίασαν.

Για να μη βλέπουν λοιπόν οι τηλεθεατές δυσάρεστες εικόνες όπως ένα προφίλ ρημαγμένο από angry reactions, το Star φωτοσόπαρε το αντίστοιχο σκρίνσοτ από το ποστ του κ. πρωθυπουργού για την ψηφιακή επανάσταση. Η κατάσταση που επικρατεί εκεί είναι η παρακάτω – σας προειδοποιούμε, πρόκειται για σκληρές εικόνες:

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

 

Όπως μπορείτε να δείτε, στο χτεσινό βραδινό δελτίο τα πράγματα ήταν υπέρκομψα:

 

Οι άνθρωποι είναι stars στο ψηφιακό make-up, προτιμήστε τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ικανοί μόνο με τις εικόνες, αλλά και με τα βίντεο, όπως όταν μόνταραν δικής τους έμπνευσης διαλόγους στο γνωστό βίντεο:

 

 

 

Άμα είναι έτσι χαραμίζονται εδώ, καλύτερα να πάνε στο Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Πηγή: luben.tv