Στα χνάρια του πατέρα του βαδίσει ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Ανδρέας, ο οποίος κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι.

 

To κομμάτι λέγεται «Κάθε Μέρα», είναι «φρέσκο» και ρυθμικό και μάλιστα είναι σε μουσική τους στίχους του Στέλιου Ρόκκου.

Το «Κάθε Μέρα» συνοδεύεται από ένα ρομαντικό music video, γυρισμένο στη σκιά της Ακρόπολης, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Ρόκκου και Μιχαήλ Μαυρομουστάκου.

 

Ποιος είναι ο Ανδρέας Ρόκκος

Ο Ανδρέας Ρόκκος είναι ο δευτερότοκος γιος του Στέλιου Ρόκκου ο οποίος ζούσε μόνιμα στη Κύπρο από τότε που η μητέρα του, Πωλίνα χώρισε οριστικά με τον πατέρα του.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν μόλις δύο χρονών και αν και πλέον οι δρόμοι τους χώρισαν, εντούτοις εκείνος δεν σταματούσε να παίρνει τηλέφωνο να θέλει να με ακούει, να μιλάμε και να μου κάνει τα εισιτήρια για να πηγαίνω κοντά του, πότε στην Αθήνα και πότε στην πανέμορφη Λήμνο», έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του στο ShowTime-cy.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

«Πιστεύω πως έχω πάρει αρκετά στοιχεία από τον χαρακτήρα του πατέρα μου. Ελπίζω όχι της ερωτικής του ζωής γιατί με βλέπω με αρκετούς γάμους και πολλά παιδιά. Θέλω να πιστεύω όμως πως όλα τα άλλα του χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα του να τα έχω πάρει γιατί είναι από τους πιο σωστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι αυθεντικός… Λιμνιώτης», συμπλήρωσε χιουμοριστικά ο ίδιος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? | ? (@andreas.rokkos)

 

O Στέλιος Ρόκκος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του Δημήτρη, του Ανδρέα, της Δέσποινας και της Μέλιας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? | ? (@andreas.rokkos)

 

Ο Ανδρέας Ρόκκος, που ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία, έχει σπουδάσει μουσική τεχνολογία, κάνει επιτυχημένες live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και με το πρώτο του τραγούδι δείχνει πως έχει μέλλον!

 

Ακούστε το τραγούδι του Ανδρέα Ρόκκου

 

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!
Πηγή: iefimerida.gr