Οι δύο παίκτες του ριάλιτι έχουν έρθει αρκετά κοντά τον τελευταίο καιρό

 

Το τελευταίο διάστημα ο Διονύσιος Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν έχουν έρθει πολύ κοντά στο MasterChef. Στα προηγούμενα επεισόδια, είχαμε δει το άγχος του παίκτη για το αν θα αποχωρούσε η Ανούς, η οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά και τη θερμή αγκαλιά τους όταν περάσαν τα δύσκολα. Οι δύο τους μίλησαν «Στη φωλιά των Κου Κου» στα παρασκήνια του Masterchef και απάντησαν για τη φημολογούμενη σχέση τους.

«Όπου έχω άδικο, μου βάζει τις φωνές η Ανούς. Συνήθως έχω άδικο σε όλα»,σημείωσε αρχικά ο παίκτης και στην συνέχει ανέφερε γύρω από το αν υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους: « Ό,τι θέλει ας γράψει. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ευχάριστα και έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί, διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι. Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Η… παντόφλα να είναι καλής ποιότητας κι όλα καλά», είπε ο Διονύσιος Σαρακίνης.

Διαβάστε επίσης  «Ωρολογιακή βόμβα» η Τόκιο του La Casa de Papel σε νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς

«Λέω στον Διονύση να μη φωνάζει, να μη νευριάζει, να μη σχολιάζει. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά, αλλά ό,τι και να είναι, το έχουμε δηλώσει πως ό,τι κι αν γίνει, θα είναι έξω», ανέφερε η Ανούς Χεριμιάν.

 

Δείτε όσα ανέφεραν στην εκπομπή:

 

 

Πηγή: protothema.gr