Έγινε… Τούρκος ο Ατζούν με την μπλε ομάδα.

 

Αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις, πολλοί παίκτες τραυματίες και άλλοι που αρνούνται να παίξουν έχουν κάνει τον Ατζούν Ιλιτζαλί έξω φρενών που έχει αποφασίσει να βάλει όρια στους παίκτες του Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός τα έχει βάλει συγκεκριμένα με τους πέντε που δεν αγωνίστηκαν στο προχθεσινό επεισόδιο. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά, Ελευθερία Ελευθερίου και Αλέξης Παππάς βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ατζούν τους οποίους κατηγόρησε για παράκαμψη των κανονισμών του παιχνιδιού.

Ο παραγωγός του Survivor φέρεται να είναι εξαιρετικά ενοχλημένος με τις απουσίες στον στίβο μάχης αφού έτσι έχει χαθεί τελείως το αθλητικό κομμάτι και έχει μειωθεί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες, επομένως και το ενδιαφέρον του κοινού. Άλλωστε ο Ατζούν κάθε χρόνο έδινε ιδιαίτερο βάρος στο συγκεκριμένο κομμάτι των αγωνισμάτων.

Μάλιστα ο παραγωγός σκέφτεται να επιβάλει ποινή «χαμένου επάθλου» ή λιγότερες προμήθειες την επόμενη φορά που κάποιοι παίκτες θα δηλώσουν πως δεν θα αγωνιστούν. Ίσως αυτή η τακτική να «ταρακουνήσει» τους παίκτες που κάνουν «εμπάργκο» στα αγωνίσματα και αναγκαστικά να αρχίσουν να συμμετέχουν πιο ενεργά στον στίβο μάχης.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Πηγή: reader.gr