Είσαι ένα από αυτά;

 

Στην Αστρολογία υπάρχει πάντα κάτι για να ανυπομονείς. Όταν πραγματοποιούνται δύσκολα φαινόμενα στο ωροσκόπιό σου είναι πολύ πιο δύσκολο από αυτό που θα ήθελες να είναι αλλά πάντα υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ.

Οι πλανήτες κινούνται πάντα: ενεργοποιούν περίεργα κομμάτια του γενέθλιου χάρτη σου με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους. Η μαγεία μπορεί να μην κρατά για πάντα αλλά επιστρέφει πάντα. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια θα το διαπιστώσεις αυτή την εβδομάδα που θα είναι σίγουρα μαγική.

 

zodia chillin

Κριός

Η νέα εβδομάδα σε ευνοεί με αγάπη, προσοχή και όλων των ειδών τις δυνατές ενέργειες. Μαθαίνεις πιο πολλά για το ποια είσαι και ποιες είναι οι δυνάμεις σου. Ανακαλύπτεις ότι η θέση σου στις κοινότητες στις οποίες είσαι ενδυναμώνεται. Οι άλλοι σε αντιμετωπίζουν ως αρχηγό και βρίσκεις το χρόνο να αναγνωρίσεις τη συμβολή σου.

 

Τοξότης

Το σύμπαν σου στέλνει έμπνευση αυτή την εβδομάδα. Όχι μόνο γιατί έχεις περισσότερο παιχνιδιάρικη και ψυχαγωγική διάθεση αλλά κι επειδή είσαι ανοιχτή στο να εκφραστείς και να είσαι έξω καρδιά. Μπορεί να βρεις ανθρώπους στο δρόμο σου που θα σου πουν πόσο καλή δουλειά κάνεις.

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

 

Ιχθύες

Είσαι ήδη ένα δημιουργικό ζώδιο. Αυτή την εβδομάδα το πας σε άλλο επίπεδο. Βλέπεις τα πράγματα με ένα φωτεινό και ζωηρό τρόπο και βρίσκεται σε μια καλλιτεχνική διαδικασία μέσα από τρόπους που όλοι θα ζήλευαν. Η δημιουργικότητά σου όμως θα έρθει αν είσαι πρόθυμη να είσαι ευάλωτη και να είσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου.

 

Πηγή: marieclaire.gr