Ποια είναι η 31χρονη pilates instructor που λατρεύει τη γυμναστική και η εξαιρετική φυσική της κατάσταση αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Κόκκινης Ομάδας

 

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ήρθε με φόρα στη Δομινικανή Δημοκρατία με σκοπό να «αναστήσει» την κόκκινη ομάδα δίνοντας νίκες κάθε φορά που μπαίνει στον στίβο μάχης. Και μέχρι στιγμής έχει δικαιώσει όσους την επέλεξαν καθώς στο στίβο μάχης μπαίνει πάντα με αέρα νικήτριας. Η Καρολίνα ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και έχει γοητεύσει τους συμπαίκτες της, τους τηλεθεατές, αλλά και τους χρήστες του Twitter που δεν χάνουν ευκαιρία να την αποθεώνουν με τα τιτιβίσματά τους.

Η στιγμή που όλοι οι παίκτες του φετινού Survivor περίμεναν, ήρθε χθες βράδυ με την ένωση των δυο ομάδων οι οποίες πλέον θα πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν στην ίδια παραλία.

Η παραγωγή είχε οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο αφού έκαναν ένα χαλαρωτικό μπάνιο, φόρεσαν τα καλά τους, ντύθηκαν, στολίστηκαν και διασκέδασαν με την καρδιά της. Οι εμφανίσεις τους ήταν εντυπωσιακές και για λίγο όλοι τους απόλαυσαν στιγμές κανονικότητας.

 

 

 

Μια από τις παίκτριες που κατάφερε να ξεχωρίσει στην πίστα ήταν η εκρηκτική Καρολίνα η οποία επέλεξε ένα φόρεμα για την ακρίβεια μικροσκοπικό το οποίο έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, φορεμένο από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είχε παρουσιάσει τα Madwalk το 2019 και σε μια από τις εμφανίσεις της είχε επιλέξει το φόρεμα με το οποίο είδαμε χθες την Καρολίνα Καλύβα.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

 

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τα stories της η γνωστή instagrammer Soulaglamorous

 

 

 

Ποια είναι η Καρολίνα Ζακλίν

Ποια είναι όμως η Καρολίνα Ζακλίν η οποία ανεβάζει κάθε φορά τη θερμοκρασία στα ύψη; Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σε ηλικία 10 ετών η οικογένειά της επέστρεψε στην Αθήνα, για να φύγουν έναν χρόνο μετά για την Κόρινθο και λίγο αργότερα για τη Θεσσαλονίκη.

 

 

Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

 

 

 

Παράλληλα, ασχολήθηκε με το crossfit, συμμετέχοντας και σε πανελλήνιους αγώνες. Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι γνώρισε το pilates. Το σύνθημά της είναι «BOOST IT!» και ετοιμάζεται για σκληρές μάχες στα αγωνίσματα.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

 

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της παίκτριας του «Survivor 4»

Με μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαπιστώνουμε πως, πέρα από τη γυμναστική, η νέα προσθήκη στην κόκκινη ομάδα του «Survivor 4» δηλώνει εκ των ιδρυτών ενός μπαρ στο Λουτράκι.

 

 

Το εν λόγω μπαρ φαίνεται πως αποτελεί στέκι, όχι μόνο των ντόπιων, αλλά και αρκετών Αθηναίων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν κρίνουμε πάντως από τις φωτογραφίες της Καρολίνας Ζακλίν, η φυσική της κατάσταση είναι τέτοια που θα αποτελέσει δυνατό χαρτί στους επόμενους αγώνες του «Survivor 4».

 

 

Πώς βρέθηκε στο «Survivor»

«Η κολλητή μου μου είπε ότι αν δεν πάω στο Survivor, θα με πάρει σηκωτή, γιατί πρέπει να είμαι εκεί», αποκάλυψε η Καρολίνα όταν ρωτήθηκε πώς πήρε την απόφαση να βρεθεί στο «Survivor». «Θα με δυσκολέψει η πείνα. Στον αθλητισμό βασικό κριτήριο είναι το φαγητό ώστε να αυξήσεις την απόδοσή σου. Πιστεύω θα γίνει μεγάλη συζήτηση με το μυαλό… Στο νησί ίσως να με φοβίζουν και τα ζωύφια», είχε συμπληρώσει πριν από την αναχώρησή της για τον Αγιο Δομίνικο.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

 

Η δυναμική της στο Instagram

Όταν θα βγει από το «Survivor», το μόνο σίγουρο είναι πως το account της στο Instagram θα μετρά χιλιάδες followers, καθώς από την πρώτη ημέρα που την είδε το κοινό, τρέχει να την ακολουθήσει στο δημοφιλές μέσο. Οι φωτογραφίες της, άλλωστε, τραβούν τα βλέμματα, αφού η Καρολίνα μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το υπέροχο σώμα της και τις δραστηριότητές της.

 

Πηγή: protothema.gr