Η ηθοποιός Σύλβια Δεληκούρα εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, πως κλειδώθηκε στο μπάνιο για να μη γεννήσει το παιδί της με ωροσκόπο που δεν της άρεσε.

 

Η ηθοποιός Σύλβια Δεληκούρα μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha για την ζωή της, τον γάμο της και την εγκυμοσύνη της. Η δήλωσή της ότι κλειδώθηκε στο μπάνιο για να μην γεννηθεί το παιδί της με ωροσκόπο που δεν επιθυμούσε, αποτέλεσε την πιο απολαυστική στιγμή της συνέντευξης.

Η ηθοποιός μίλησε για τη μέρα που γέννησε: «Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα».

Στην συνέχεια, η Σύλβια Δεληκούρα αναφέρθηκε στα 27 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και τα οποία έχασε σε τρία χρόνια. «Μου είχαν μείνει 10 κιλά για να χάσω, λίγο στενοχωρήθηκα που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα».

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

 

Πηγή: reader.gr